![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Alright, kad aš rašau šį draugui, kuris turi šią problemą: Jis perkėlė savo kompiuterį (laikina) vieta ir neišleido prijungti jį prie gero maitinimo baras. Įvyko perkūnija ir elektros energija nutraukimo, ir kitą kartą jis nuvyko į įjungti kompiuterio ... nieko neatsitiko. Aš, kurių buvo imtasi tuo jis atrodo ir nieko neįvyksta, jei maitinimo mygtuką (maitinimo tinkamai prijungtas). Be žiburių, be ventiliatoriaus, niekas (kaip ji yra išjungta). Aš atsparumo patikrinimas dėl AC Plug išorės ir gavo didelį atsparumą prie neutralios linijos. Viduje aš taip pat padarė atsparumo bandymas Red žemės ir geltonai Žemės laidų. Abi davė varža 31 omai, 200 omų (Manau, kad tai būtų... Jei ne jie gali būti pakeisti). Tai yra 2 metų kompiuterį. Ir ten nėra daug dulkių į korpusą. Bandžiau atsparumo bandymai su seno kompiuterio Turėjau ir aš maždaug 63 omų raudoname ir 1k omo, geltona (vėl veikia ne iš atminties, todėl jie gali būti panaikintas). Kaip ir įtampa. Aš pašalintas iš diskų kištukai ir kompaktinių diskų ir skaityti 0V DC ir AC 0V bandant galia iki. Taip pat nėra jokių diodų įjungimas MOBO ir CPU nėra nugara. So I'm wondering jei mano problema yra PS arba, jei yra nustatytos linijos trumpas (MOBO). Ačiū už pagalbą. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Panašiai skambanti jo PSU labiausiai likley tačiau ji galėjo užima pagrindinę plokštę ir kitus dalykus su ja, bet dabar noriu pradėti su PSU
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Noriu pasakyti, tikrai maitinimo šiuo metu. Apskritai, jei ji buvo pakankamai bloga, kad šiukšles bet kokie kiti komponentai, tai buvo pakankamai bloga, kad nužudyti PSU vistiek (ir tame taške, tai dažnai iš viso ištrinti minus periferinę įrangą, kartais HDD / CPU ir tt), todėl jūs galite, kaip bei apsikeitimo naujame PSU check it out. Kadangi tai taip sena, galbūt nenorite pirkti nauja - turiu apie 3 PSUs gulinčius tik nuo nustatant kitų žmonių kompiuterius, ir be abejo, galite rasti tonų per tarpa parduotuvės (ten jų buvo apie 10 metu vietinis čia visi +5 V, bet baudos sunkiųjų bet modernus PC). Tikrai verta keletą Bucks fotografiją.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|