![]() |
|
| |||
| |||
| Alright tāpēc es esmu rakstot šis draugs, kas ir šo problēmu: Viņš pārcēla savu datoru (pagaidu) atrašanās vieta un nav laidis savienot to ar labu jaudu bar. Tur bija negaiss un elektroenerģijas piegādes pārtraukumu, un nākamajā reizē, kad viņš devās uz ieslēgtu datoru ... nekas nav noticis. Es esmu pieņemts aplūkojiet un nekas nenotiek tad, kad jaudas poga ir nospiesta (maiņstrāvas jauda ir savienots pareizi). Gaismu, Nr Fan, nekas (kā tas ir off). I did pretestības pārbaude par ārpus maiņstrāvas kontaktligzdas un saņēma lielu pretestību, lai Line neitrālam. Inside Man arī tā izturības pārbaudi Sarkanā zeme un dzeltenas līdz Ground vadiem. Gan devuši pretestībai 31 omi un 200 omi (es domāju, ka rīkojumu... Ja tie varētu būt otrādi). Tas ir 2 gadus veca datora. Un tur nav daudz putekļu korpusā. Es mēģināju rezistences pārbaudi uz veco datoru man bija un es saņēmu apmēram 63 omiem, sarkanā un 1k omiem, dzeltens (atkal darboties pie atmiņas, lai viņi varētu būt mainījusies). Kā spriegumu. Es noņemt no diskiem sveces un CD degli un lasīt 0V DC un 0V AC mēģinot pie varas augšu. Arī nav LED pagrieziena par MOBO un CPU nav spin. Tāpēc es domāju, ja mana problēma ir PS vai ir īss noteikta līnija (MOBO). Paldies par palīdzību. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| izklausās tā psu visvairāk likley bet tā varētu būt ņēma mātesplati un citām lietām ar to, bet šobrīd es sāktu ar psu
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Es noteikti saku barošanas šajā brīdī. Vispārīgi runājot, ja tas bija slikti uz miskasti jebkuras citas sastāvdaļas, tas bija pietiekoši slikti, lai nogalinātu PSU vienalga (un šajā brīdī, tas bieži kopā noslaucīt mīnus perifērijas, dažkārt HDD / CPU, utt), lai jūs varētu par labi mijmaiņas jaunu PSU un to pārbaudīt out. Jo tas ir tik vecs, jūs, iespējams, nevēlēsies iegādāties jaunu - man ir apmēram 3 PSUs atrodas aptuveni tikai no nosakot citu cilvēku datoros, un, bez šaubām, var atrast t pie taupība veikalos (tur bija apmēram 10 no tiem vietējo šeit gada 5 V, bet naudas visiem smagajiem jebkuram mūsdienu PC). Noteikti ir vērts shot par dažiem dolāriem.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
![]() |
|
| Bookmarks |