az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Kutuları ve Güç Kaynakları

Register

Bilgisayar Başlat'ı değil mi! PS Sayı?

Reply

Konu Araçları
Old 12 Ekim 2008, 17:31
Yeni Üye Grubu

Default Bilgisayar Başlat'ı değil mi! PS Sayı?

Peki ben bu sorunu bir arkadaşım için yazıyorum:

O bir (geçici için) yer ve bilgisayar taşındı iyi bir güç çubuğu bağlayın koymak vermedi. Bir sağanak ve güç antraktı ve bilgisayar açmak gittik sonraki oldu ... hiçbir şey olmadı.

Ben bir göz aldım ve hiçbir zaman güç düğmesi (AC basıldığında bağlı olduğu doğru). Hayır Işıklar, Fan Hayır, hiçbir şey (örneğin onu's).

Ben yaptım direnci kontrol AC fişi ve dışında ve Nötr için Hat için büyük bir direnç var. İçinde ben de Yer teller için Zemin ve Sarı, kırmızı bir dayanıklılık testi yaptı. Her ikisi de 31 ohm ve 200 ohm bir resistances verdi (O sırada olduğunu düşünüyorum... Eğer ters olabilir değil).

Bu 2 yıllık bilgisayardır. Ve Muhafaza değil çok toz olduğu. I ve I kabaca 63 ohm var eski bir bilgisayar üzerindeki direnci test çalıştım ve bu yüzden geri olabilir sarı (yine bellek dışı çalıştırmak için 1k ohm kırmızı).

Voltaj gelince. Ben sürücüleri gelen fişler ve CD ve okumak kaldırıldı 0V DC ve 0V AC ne kadar güç çalışıyorum.

De hiç mobo açma ve LED CPU spini değildir.

Eğer sorun bir PS veya varsa bir satır aşağı (mobo) kısa Ben de merak ediyorum.

Yardım için teşekkür ederiz.
Old 12 Ekim 2008, 18:38
Bağış Grubu

onun için PSU gibi sesler en likley ama anakart ve diğer şeyler ama şu an için PSU ile başlayacak aldı olabilir

Benim Sistemi: ubr oyun bilgisayar

İşlemci (ler):
stok AC dondurucu soğutmalı @ q6600 G0
Anakart:
gigabayt ep45 ds3r
RAM hafıza:
2GB DDR2 800
Grafik Kartı (ler):
4870 1GB
Ses Kartı:
Teknede
Sabit Disk (ler):
160gb 7200rpm IDE
Optik Sürücü (ler):
DVD-ROM kombo DVD + /-rw
Case / PSU:
modded + durumda w / 1kw ANTEC boyalı
Soğutma:
2 120mm fanlar 4 80mm fanlar ve HDD
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Çift gigabayt LAN
Monitör (ler):
24 "Acer
İşletim Sistemi (ler):
Windows XP
Old 13 Ekim 2008, 03:35
Bağış Grubu

Ben kesinlikle söyleyebilirim bu noktada güç kaynağı.

Genel olarak, eğer yeteri kadar kötü, bu kadar kötü olduğunu zaten (bu PSU öldürmeye ve bu noktada, genellikle bir, bazen HDD / CPU, vb eksi çevre silmek)'s, bu nedenle de herhangi bir diğer bileşenleri çöp kutusuna yeni bir PSU olarak swap ve check it out.

Çünkü çok eski, onlara yeni bir tane satın almak istiyor olabilir - Ben, ve yaklaşık 3 PSUs Sadece başka insanların bilgisayarları tespit yaklaşık yalan var kuşkusuz sizin tasarruf mağazalarında ton bulabilirsiniz (orada yaklaşık 10 onlardan bir yerel burada bulundu tüm 5 V, ancak iyi bir modern bir PC için) ağır. Bir kaç dolar için bir çekim Kesinlikle değer.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. "

Benim Sistemi: 日夏子

İşlemci (ler):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Anakart:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM hafıza:
2GB Patriot Extreme Performansı
Grafik Kartı (ler):
PNY 8800GTS 320MB
Ses Kartı:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Sabit Disk (ler):