![]() |
|
| |||
| |||
| Peki ben bu sorunu bir arkadaşım için yazıyorum: O bir (geçici için) yer ve bilgisayar taşındı iyi bir güç çubuğu bağlayın koymak vermedi. Bir sağanak ve güç antraktı ve bilgisayar açmak gittik sonraki oldu ... hiçbir şey olmadı. Ben bir göz aldım ve hiçbir zaman güç düğmesi (AC basıldığında bağlı olduğu doğru). Hayır Işıklar, Fan Hayır, hiçbir şey (örneğin onu's). Ben yaptım direnci kontrol AC fişi ve dışında ve Nötr için Hat için büyük bir direnç var. İçinde ben de Yer teller için Zemin ve Sarı, kırmızı bir dayanıklılık testi yaptı. Her ikisi de 31 ohm ve 200 ohm bir resistances verdi (O sırada olduğunu düşünüyorum... Eğer ters olabilir değil). Bu 2 yıllık bilgisayardır. Ve Muhafaza değil çok toz olduğu. I ve I kabaca 63 ohm var eski bir bilgisayar üzerindeki direnci test çalıştım ve bu yüzden geri olabilir sarı (yine bellek dışı çalıştırmak için 1k ohm kırmızı). Voltaj gelince. Ben sürücüleri gelen fişler ve CD ve okumak kaldırıldı 0V DC ve 0V AC ne kadar güç çalışıyorum. De hiç mobo açma ve LED CPU spini değildir. Eğer sorun bir PS veya varsa bir satır aşağı (mobo) kısa Ben de merak ediyorum. Yardım için teşekkür ederiz. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| onun için PSU gibi sesler en likley ama anakart ve diğer şeyler ama şu an için PSU ile başlayacak aldı olabilir
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ben kesinlikle söyleyebilirim bu noktada güç kaynağı. Genel olarak, eğer yeteri kadar kötü, bu kadar kötü olduğunu zaten (bu PSU öldürmeye ve bu noktada, genellikle bir, bazen HDD / CPU, vb eksi çevre silmek)'s, bu nedenle de herhangi bir diğer bileşenleri çöp kutusuna yeni bir PSU olarak swap ve check it out. Çünkü çok eski, onlara yeni bir tane satın almak istiyor olabilir - Ben, ve yaklaşık 3 PSUs Sadece başka insanların bilgisayarları tespit yaklaşık yalan var kuşkusuz sizin tasarruf mağazalarında ton bulabilirsiniz (orada yaklaşık 10 onlardan bir yerel burada bulundu tüm 5 V, ancak iyi bir modern bir PC için) ağır. Bir kaç dolar için bir çekim Kesinlikle değer.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
![]() |
|
| Bookmarks |