менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Справа & блоки живлення

Register

Комп'ютер не запускається! PS питання?

Reply

Різьба Інструменти
Old 12 жовтня 2008, 17:31
Нові члени групи

Default Комп'ютер не запускається! PS питання?

Добре тому я пишу це для одного, який цю проблему:

Він переїхав її комп'ютер (тимчасове) місце і не поклав підключити його до хороший бар влади. Був гроза і відключення електроенергії і наступного разу він відправився в свою чергу, на комп'ютері ... нічого не сталося.

Я взяв подивитися на неї і нічого не відбувається, коли сила натиснення кнопки (змінного струму підключений правильно). Ні вогнів, ні вентилятора, нічого (як він вимкнений).

Я перевірка опору на зовнішній стороні Plug змінного струму і отримав великий опір лінії до нейтральної. Всередині я також зробила тест на опір Червоної до землі і від жовтого до землі проводи. І дав опору 31 Ом і 200 Ом (я думаю, що це замовлення ... В іншому випадку вони можуть бути у зворотному напрямку).

Це 2-річна комп'ютера. І там не так багато пилу в корпус. Я спробував опір тестування на старому комп'ютері я, і я отримала приблизно 63 Ом для червоного і 1K Ом для жовтого (знову працює на пам'яті, щоб вони могли бути змінено).

Що стосується напруги. Я вийняв вилку з дисків і запису компакт-дисків і читати 0V постійного і змінного струму 0V При спробі включення живлення.

Також немає світлодіодних включенням плат і процесора не обертається.

Так що я цікаво, якщо моя проблема PS або якщо є короткий Down The Line (плат).

Дякуємо за допомогу.
Old 12 жовтня 2008, 18:38
Донор групи

звучить як свого блоку харчування найбільш likley але вона могла б узяв плату та інші предмети, але для Прямо зараз я б почав з блоку живлення

Моя система: UBR комп'ютерні ігри

Процесор (и):
Q6600 G0 @ складі охолодженням AC морозильник
Материнська плата:
Gigabyte EP45 DS3R
ОЗУ:
2GB DDR2 800
Графічна карта (и):
4870 1GB
Звукова карта:
бортові
Жорсткий диск (и):
160GB 7200rpm IDE
Оптичний привід (и):
DVD-ROM Combo DVD + /-RW
Діло / PSU:
мода + пофарбовані разі W / 1kw Antec
Охолодження:
2 120-мм вентиляторами 4 80mm вентиляторів і жорсткого диска
Мережі / Інтернет:
Gigabyte Dual LAN
Монітор (и):
24 "Acer
Операційна система (и):
Windows XP
Old 13 жовтня 2008, 03:35
Донор групи

Я б напевне сказати харчування в цій точці.

Взагалі кажучи, якщо воно було погано в кошик будь-які інші компоненти, було досить погано, щоб убити блок живлення в будь-якому випадку (і в цей момент, часто Total Wipe мінус периферії, іноді HDD / CPU, і т.д.), так що ви могли б а своп в новий блок живлення і перевірити його.

Тому що це такий старий, ви не можете купити нове - у мене є близько 3 БП валяється тільки від фіксації на комп'ютери інших людей, і, без сумніву, можна знайти тонн в ощадливості магазинів (їх було близько 10 з них в одному місцевому тут , все важке на 5 В, але штраф для будь-якого сучасного комп'ютера). Безумовно варто постріл на кілька баксів.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ".

Моя система: 日夏子

Процесор (и):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Материнська плата:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
ОЗУ:
2GB Patriot Extreme Performance
Графічна карта (и):
PNY 8800GTS 320MB
Звукова карта:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Жорсткий диск (и):
80GB + 500GB
Оптичний привід (и):
2x SATA
Діло / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Охолодження:
4x 120mm Yate Луна-200mm + Вверх
Мережі / Інтернет:
Qwest
Монітор (и):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Операційна система (и):
Windows XP + 7
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Комп'ютер не початок ... Допомога roo97ss Генеральний обладнання чат 21 30 грудня 2008 14:40
Комп'ютер намагається почати, але ...... Outdoors Primal Rage Генеральний обладнання чат 9 10 грудня 2008 12:32
Комп'ютерні Start Up morrowj112 Генеральний обладнання чат 5 15 вересня 2008 15:55
Мій комп'ютер не Start Up? windows3001 Операційні системи Windows 8 5 березня 2008 14:20
Комп'ютер не запуститься chaz100 Генеральний обладнання чат 4 1 лютого 2008 07:50
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.