![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Добре тому я пишу це для одного, який цю проблему: Він переїхав її комп'ютер (тимчасове) місце і не поклав підключити його до хороший бар влади. Був гроза і відключення електроенергії і наступного разу він відправився в свою чергу, на комп'ютері ... нічого не сталося. Я взяв подивитися на неї і нічого не відбувається, коли сила натиснення кнопки (змінного струму підключений правильно). Ні вогнів, ні вентилятора, нічого (як він вимкнений). Я перевірка опору на зовнішній стороні Plug змінного струму і отримав великий опір лінії до нейтральної. Всередині я також зробила тест на опір Червоної до землі і від жовтого до землі проводи. І дав опору 31 Ом і 200 Ом (я думаю, що це замовлення ... В іншому випадку вони можуть бути у зворотному напрямку). Це 2-річна комп'ютера. І там не так багато пилу в корпус. Я спробував опір тестування на старому комп'ютері я, і я отримала приблизно 63 Ом для червоного і 1K Ом для жовтого (знову працює на пам'яті, щоб вони могли бути змінено). Що стосується напруги. Я вийняв вилку з дисків і запису компакт-дисків і читати 0V постійного і змінного струму 0V При спробі включення живлення. Також немає світлодіодних включенням плат і процесора не обертається. Так що я цікаво, якщо моя проблема PS або якщо є короткий Down The Line (плат). Дякуємо за допомогу. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| звучить як свого блоку харчування найбільш likley але вона могла б узяв плату та інші предмети, але для Прямо зараз я б почав з блоку живлення
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я б напевне сказати харчування в цій точці. Взагалі кажучи, якщо воно було погано в кошик будь-які інші компоненти, було досить погано, щоб убити блок живлення в будь-якому випадку (і в цей момент, часто Total Wipe мінус периферії, іноді HDD / CPU, і т.д.), так що ви могли б а своп в новий блок живлення і перевірити його. Тому що це такий старий, ви не можете купити нове - у мене є близько 3 БП валяється тільки від фіксації на комп'ютери інших людей, і, без сумніву, можна знайти тонн в ощадливості магазинів (їх було близько 10 з них в одному місцевому тут , все важке на 5 В, але штраф для будь-якого сучасного комп'ютера). Безумовно варто постріл на кілька баксів.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Комп'ютер не початок ... Допомога | roo97ss | Генеральний обладнання чат | 21 | 30 грудня 2008 14:40 |
| Комп'ютер намагається почати, але ...... | Outdoors Primal Rage | Генеральний обладнання чат | 9 | 10 грудня 2008 12:32 |
| Комп'ютерні Start Up | morrowj112 | Генеральний обладнання чат | 5 | 15 вересня 2008 15:55 |
| Мій комп'ютер не Start Up? | windows3001 | Операційні системи Windows | 8 | 5 березня 2008 14:20 |
| Комп'ютер не запуститься | chaz100 | Генеральний обладнання чат | 4 | 1 лютого 2008 07:50 |
| Різьба Інструменти | |
| |