μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Θήκες & Τροφοδοτικά

Register

Υπολογιστών Τροφοδοτικά PSU Test

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 26 Δεκεμβρίου 2007, 12:12
Μέλος Ομάδα

Default Υπολογιστών Τροφοδοτικά PSU Test

Γεια σου, έχω αγοράσει ένα μέρος σκέφτηκα ότι θα καθορίσουν τον υπολογιστή μου, αλλά δεν το έκανε. Τώρα, πιστεύουν ότι το πρόβλημα είναι το τροφοδοτικό. Αναρωτιόμουν πριν να δαπανήσει χρήματα για να αγοράσω ένα τροφοδοτικό, είναι εκεί, έτσι κι αλλιώς, να δοκιμάσετε να δείτε αν το τροφοδοτικό είναι στην πραγματικότητα λειτουργεί σωστά;
Old 26 Δεκεμβρίου 2007, 14:48
Ομάδα Δωρητών

Ο υπολογιστής σας για τη σειρά;
Old 27 Δεκέμβρη 2007, 08:51
Μέλος Ομάδα

Όχι
Old 27 Δεκέμβρη 2007, 09:37
Μέλος Ομάδα

Τεχνικώς θέλετε πραγματικά να έχουμε μια πολυ μετρητή να δοκιμάσει ένα PSU, αλλά αυτό το γρήγορο οδηγό pdf θα σας δείξει πώς να εκτελέσετε μια βασική δοκιμή.

Αν το PSU δεν κάνει τίποτα, τότε έχετε ένα νεκρό PSU και πρέπει να ελπίζουμε ότι το PSU hasn `t ληφθεί κάθε σας πολύτιμα συστατικά με αυτό, όταν απέτυχε.

Regards Howard.
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Χρειάζομαι μια νέα παροχή ρεύματος για τον υπολογιστή μου JuanCarlos Θήκες & Τροφοδοτικά 6 20 Μαρ 2009 02:07
Τροφοδοτικά realny777 Θήκες & Τροφοδοτικά 10 20 Φεβ 2008 15:02
Χρειάζομαι ένα νέο Power Supply; JiggyFly Θήκες & Τροφοδοτικά 6 5 Jan 2008 22:13
Τροφοδοτικά Q grahamgb Θήκες & Τροφοδοτικά 1 5 Δεκ. 2007 01:14
Νέα Power Supply Varg Laptops, Κινητά & PDA 1 7 Νοε 2007 14:30
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.