![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Szia, én vettem egy részét, hogy azt gondoltam volna meg a számítógépet, de nem. Most úgy gondolja, hogy a probléma az áramellátás. Arra gondoltam, mielőtt pénzt költeni vásárolni tápegység, van amúgy is tudok tesztet, hogy a tápegység megfelelően működik valójában? |
|
| |||
| |||
| Tárgytalan a számítógépet bekapcsolni? |
|
| |||
| |||
| No. |
|
| |||
| |||
| Műszakilag, hogy tényleg szükség van egy multi-mérő, hogy teszteljék a tápegység, de Ez a gyors pdf útmutató megmutatja, hogyan kell futtatni alapvető próbát. Ha a tápegység nem csinál semmit, akkor már halott psu, és szükség van a remény, hogy a tápegység hasn `t hozott az értékes összetevői vele, ha nem sikerült. Regards Howard. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Szükségem van egy új, áramellátás a számítógépet | JuanCarlos | Cases & Power Supplies | 6 | 20. március 2009 02:07 |
| Tápegység | realny777 | Cases & Power Supplies | 10 | 20. február 2008 15:02 |
| Do I Need A New Power Supply? | JiggyFly | Cases & Power Supplies | 6 | 5. január 2008 22:13 |
| Tápegység Q | grahamgb | Cases & Power Supplies | 1 | 5. december 2007 01:14 |
| New Power Supply | VARG | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 1 | 7. november 2007 14:30 |
| Téma eszközök | |
| |