menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Prípady & Napájacie zdroje

Register

Počítačové Napájanie PSU Test

Reply

Thread Tools
Old 26.prosince 2007, 12:12
Člen Skupina

Default Počítačové Napájanie PSU Test

Dobrý deň, kúpil som časť som si myslel, že by opraviť počítač, ale to sa nestalo. I teraz verí, že problém je v napájania. Hovoril som si, ako utrácať peniaze na kúpu napájanie, je tam aj tak můžu test a zistite, či je napájanie je vlastne funguje správne?
Old 26.prosince 2007, 14:48
Darcu Skupina

Má váš počítač zapnúť?
Old 27.prosince 2007, 08:51
Člen Skupina

No
Old 27.prosince 2007, 09:37
Člen Skupina

Technicky naozaj potrebujete mať viac meter test PSU, ale Tento rýchly sprievodca pdf vám ukáže, ako spustiť základný test.

Ak PSU nerobí nič, tak ste mŕtvy PSU a musíte dúfať, že PSU hasne `t vziať akékoľvek vaše cenné zložky s tým, keď zlyhala.

Ide Howard.
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Potrebujem nový napájací zdroj pre počítač JuanCarlos Prípady & Napájacie zdroje 6 20. marec 2009 02:07
Napájanie realny777 Prípady & Napájacie zdroje 10 20. februára 2008 15:02
Potrebujem nový zdroj napájania? JiggyFly Prípady & Napájacie zdroje 6 5. januára 2008 22:13
Napájanie Q grahamgb Prípady & Napájacie zdroje 1 5. decembra 2007 01:14
Nové Napájanie Varga Notebooky, Mobily a PDA 1 7. november 2007 14:30
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.