мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Цасес & Поуер Супплиес

Register

Цомпутер Поуер Супплы псу Тест

Reply

Тхреад Тоолс
Old 26. Нов 2007, 12:12
Мембер Гроуп

Default Цомпутер Поуер Супплы псу Тест

Здраво, ја купио део сам мислио да би се поправити моје рачунар, али није. И сада верујем проблем је напајање. Био сам задивљен потрошите новац пре него што сам купити напајање, је тамо ионако не могу тестирати да види да ли је напајање је заправо ради исправно?
Old 26. Нов 2007, 14:48
Донаторска Група

Да ли ваш рачунар укључити?
Old 27. Нов 2007, 08:51
Мембер Гроуп

Но
Old 27. Нов 2007, 09:37
Мембер Гроуп

Технички ли стварно треба да има мулти метар за тестирање псу, али ово брзо пдф водич ће вам показати како да покрене основна теста.

Ако се не ради ништа псу, онда сте мртви псу и морате да се надам да је псу хасн `т предузети било коју од Ваших вредних компоненти са њом, када је пропала.

Регардс Хоуард.
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Требам нови напајање за моје рачунар ЈуанЦарлос Цасес & Поуер Супплиес 6 20 март 2009 02:07
Напајање реалны777 Цасес & Поуер Супплиес 10 20 фебруар 2008 15:02
Требам ли Нова Напајање? ЈиггыФлы Цасес & Поуер Супплиес 6 5 јануар 2008 22:13
Напајање К грахамгб Цасес & Поуер Супплиес 1 5 децембар 2007 01:14
Нови Напајање Варга Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји 1 7 новембар 2007 14:30
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц