![]() |
|
|||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
|
|
Нишка Инструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Имам Emachine 820, са за около 4 години без никакви проблеми, а след това известно време преди, след като е бил изключен правилно, отидох да отидете на нея и предните LED е flicking и така е ключът борда, но нищо друго се случва, сега след напускането го възрасти, той дори doesn't включа, нищо happends, не започнат не феновете нищо, i'ts като не съществува мощност при всички. Използвах различни захранващ кабел и тя все още не работи. Всяка идея за това какво на земята станало?
Каква информация е необходима някога аз ще се опитам да разбера дали това ще помогне! Благодарим ви, момчета
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Звучи като вятъра захранване.
|
|||
|
|||
|
и е, че подлежи на поправка?
|
|
|
|||
|
|||
|
Не бихте се нуждаем от нова PSU.
Оповестете система спецификациите и ние ще видим дали можем да сортирате ви с нещо. (системата спецификациите са, за да можем да препоръчаме PSU с рейтинг, който е подходящ за вас .... поддържа цената надолу.) |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Аз Googled Emachine 820 и ТОЗИпоказва очила, те не изглежда висока за мен Бих кажа ТАЗИ PSU му един £ 10 400 вата PSU достатъчно добър за спекулация.