![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Mám Emachine 820, musel ji asi 4 roky bez problémů, pak chvíli před, po vypnutí řádně jsem jít na to a přední LED bylo kmitání a tak byla deska na klíče, ale nic jiného se děje, hned po skončení je pro stáří, je doesnt ani zapnout, nic happends, ne nastartovat žádné fanoušky nic, i'ts stejně jako neexistuje žádná síla ve všech. Jsem použil jiný napájecí kabel a je stále nefunguje. Máte ponětí o tom, co se stalo na Zemi? Jaké informace je třeba někdy zkusím a zjistit, jestli to pomůže! Děkujeme, že jste |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zní to jako foukané napájení.
| |||
| |||
| a je to opravitelné? |
|
| |||
| |||
| Ne, že byste potřebovat novou PSU. Vložit systému specifikace a uvidíme, jestli můžeme řadit jste se s něčím. (systém specifikací jsou tak můžeme doporučit PSU s ratingem, který je vhodný pro vás .... udržuje ceny dolů.) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I googled Emachine 820 a TOTOukazuje specifikace, ale nezdá se mi, velmi bych řekl TOTO PSU jeho £ 10 400w PSU dost dobrý pro spec.
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Pomozte mi opravit počítač? Vypnutí počítače, ale PSU Fan zůstává na | pete21 | Případy & Napájecí zdroje | 6 | 15. března 2009 18:24 |
| Počítač nebude zapnout ... Prípravné frustrovaným | RSteph49 | Obecné Hardware Chat | 3 | 25. října 2008 13:07 |
| Počítač není možné zapnout | Mooseknuckle | Obecné Hardware Chat | 8 | 24. červen 2008 05:48 |
| Počítač ani zapnout | Insaneman1731 | Obecné Hardware Chat | 3 | 29. listopad 2007 13:30 |
| Počítač nebude zapnout .. | lsatblu | Obecné Hardware Chat | 3 | 10. Září 2007 16:35 |
| Thread Nástroje | |
| |