![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Έχω ένα Emachine 820, που είχαν για περίπου 4 χρόνια δεν με προβλήματα, στη συνέχεια, πριν από λίγο καιρό, μετά κλείνουν σωστά, πήγα να προχωρήσει και σε αυτό το μέτωπο ήταν flicking LED και έτσι ήταν το κλειδί του σκάφους, αλλά τίποτα άλλο δεν αυτό συμβαίνει, τώρα αφού το είχε εγκαταλείψει για ηλικίες, doesn't ακόμη σχετικά με τη σειρά του, τίποτα δεν happends, δεν εκκίνηση δεν ανεμιστήρες δεν, i'ts όπως δεν υπάρχει δύναμη σε όλους. Θα χρησιμοποιηθεί ένα διαφορετικό καλώδιο ρεύματος, ακόμη και δεν θα λειτουργήσει. Κάθε ιδέα για το τι στην ευχή happend;
Τι πληροφορίες χρειάζεται και θα προσπαθήσω να μάθω αν θα βοηθήσει! Ευχαριστώ παιδιά
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ακούγεται σαν εμφυσημένα τροφοδοτικό.
|
|||
|
|||
|
και είναι ότι επιδιορθώσιμο;
|
|
|
|||
|
|||
|
Δεν έχετε ανάγκη από ένα νέο PSU.
Post specs σας σύστημα και θα δούμε αν μπορούμε να σας με κάτι. (specs είναι το σύστημα έτσι ώστε να μπορούμε να προτείνουμε ένα PSU με μια βαθμολογία που είναι κατάλληλο για σας .... διατηρεί την τιμή κάτω.) |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
I Googled Emachine 820 και ΠΑΡΟΝΤΑδείχνει τις προδιαγραφές, δεν φαίνεται μεγάλη μου θα ήθελα να πω ΠΑΡΟΝΤΑ PSU £ 10 το ένα 400W PSU αρκετά καλή για το spec.