![]() |
|
|||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Imam Emachine 820, imala je za oko 4 godine bez problema, a zatim i prije, nakon što je zatvorena pravilno, JA je otišao to ide na nju i prednje LED flicking i tako je bio ključni odbora, ali ništa drugo što se događalo, a sada nakon izlaska za uzraste, ona se čak i uključili, ništa happends, nema ni pokrenuti navijače ništa, i'ts kao da nema snage at all. Koristio sam drugačiji kabel i ona još uvijek neće funkcionirati. Bilo koji ideja kako to ono što je na zemlji happend?
Što ikad potreban vam je info ću probati i saznati ako će pomoći! Hvala Vam dečki
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Zvuči kao otpuhan napajanje.
|
|||
|
|||
|
i da je opravljiv?
|
|
|
|||
|
|||
|
Ne, ti bi Trebam novi PSU.
Postavite vaš sustav naočale pa ćemo vidjeti ako mi može razvrstati vas s nešto. (sustav naočale su tako možemo preporučiti PSU uz ocjenu da je prikladna za vas .... drži cijenu dolje.) |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ja Googled Emachine 820 i OVOpokazuje naočale, oni ne izgledaju visoke Dajte mi recite OVO PSU jedan njen £ 10 400w PSU dovoljno dobar za spec..