![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Van egy Emachine 820 tette, hogy mintegy 4 év, és nem jelent problémát, akkor egy ideje, miután leállították megfelelõen, mentem tovább, és az első LED flicking volt, és így volt a legfontosabb tanács, de semmi más történik, most után hagyva az életkorban, ez nem is kapcsol be, semmi happends nem induló rajongók nem semmi, mint i'ts nincs hatalom egyáltalán. Régebben egy másik hálózati kábel és még mindig nem működik. Van ötlete, hogy mi a fene történt? Mi soha info van szükség, és megpróbálom kideríteni, ha ez segít! Köszönöm srácok |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Úgy hangzik, mint egy kifulladt tápegység.
| |||
| |||
| és az, hogy javíthatatlan? |
|
| |||
| |||
| Nem, nem lenne szükség egy új tápegység. Post a rendszer specs és meglátjuk, ha tudjuk Kisegítelek valamit. (a rendszer specs úgy tudunk ajánlani egy tápegység egy értékelés, amely alkalmas az Ön számára .... tartja az árat.) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Én googled Emachine 820 és EZTmutatja a szemüveg, nem jó nekem, azt mondanám, hogy EZT PSU annak a 10 £ 400W psu elég jó a spec.
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Help Me Fix ez a számítógép? Kapcsolja ki a PC, de PSU Fan marad | pete21 | Cases & Power Supplies | 6 | 15. március 2009 18:24 |
| A számítógép nem kapcsol be ... Egyre frusztrált | RSteph49 | Általános fémáru Chat | 3 | 25. október 2008 13:07 |
| A számítógép nem kapcsol be | Mooseknuckle | Általános fémáru Chat | 8 | 24. június 2008 05:48 |
| Számítógép nem is kapcsolja be a | Insaneman1731 | Általános fémáru Chat | 3 | 29. november 2007 13:30 |
| A számítógép nem kapcsol be .. | lsatblu | Általános fémáru Chat | 3 | 10. Szeptember 2007 16:35 |
| Téma eszközök | |
| |