![]() |
|
| |||
| |||
| יש לי Emachine 820, יש לי את זה כ 4 שנים ללא שום בעיות, אז לפני זמן מה, לאחר כיבוי תקין, הלכתי ללכת עליה, ואז הקדמי היה LED flicking וכך היה המפתח Board, אבל שום דבר אחר קורה, עוזב את זה עכשיו אחרי עבור הגילאים, זה אפילו להדליק doesn't, happends כלום, לא להניע שום דבר אוהדים, i'ts כאילו אין כוח בכלל. נהגתי אחרת כוח כבל וזה עדיין לא יעבוד. יש לך מושג על מה על פני האדמה happend? איזה מידע נדרש פעם אני אנסה לברר אם זה יעזור! תודה, חבר 'ה |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| נשמע כמו blown החשמל.
| |||
| |||
| ואת זה תקוני? |
|
| |||
| |||
| לא, היית צריך חדש PSU. פרסם את מפרט המערכת ואנו לראות אם אנחנו יכולים מיין יצאת עם משהו. (המערכת מפרט כל כך נוכל להמליץ PSU עם דירוג זה מתאים לך .... שומר את המחיר כלפי מטה.) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני Googled Emachine ו 820 זהמראה את מפרט, הם לא נראה לי גבוה הייתי אומר זה PSU its a £ 10 400w PSU טוב מספיק עבור spec.
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| עזרו לי לתקן את המחשב? כיבוי המחשב, אך PSU פאן נשארת | pete21 | מקרים & ספקי כוח | 6 | 15 מרץ 2009 18:24 |
| המחשב לא להדליק ... מקבל מתוסכל | RSteph49 | כללי חומרה צ 'אט | 3 | ה -25 בחודש אוקטובר 2008 13:07 |
| המחשב לא להדליק | Mooseknuckle | כללי חומרה צ 'אט | 8 | 24 יוני 2008 05:48 |
| המחשב אפילו לא להדליק | Insaneman1731 | כללי חומרה צ 'אט | 3 | 29 נובמבר 2007 13:30 |
| המחשב לא להדליק .. | lsatblu | כללי חומרה צ 'אט | 3 | 10 ספטמבר 2007 16:35 |
| שרשרת כלים | |
| |