![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Turiu Emachine 820, turėjo jį maždaug 4 metus be jokių problemų, tada seniai, kai ją uždaryti teisingai, aš eiti apie tai, ir visą LED buvo flicking ir taip buvo raktų lenta, bet daugiau nieko vyksta dabar, kai jis palieka ją dėl amžiaus, tai nepadės net įjungti, niekas happends, ne daugiau ne ventiliatoriai nieko pradžios i'ts panašaus nėra jokios galios. Aš skirtingų maitinimo kabelį ir jis vis dar neveikia. Bet kuris žinoti, kas žemėje atsitiko? Kas kada informacija yra reikalinga ir bandys išsiaiškinti, ar tai padės! Thank you guys |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Panašiai kaip prapūsti maitinimo.
| |||
| |||
| ir tai, kad nepataisomas? |
|
| |||
| |||
| Ne, jums reikia naujo PSU. Paskelbkite savo sistemos specifikacija ir mes pamatyti, jei galime Rūšiuoti jus su kažkuo. (sistemos specifikacija yra todėl galime rekomenduoti PSU su įvertinimas, kad Jums tinka .... išlaiko kainą.) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aš googled Emachine 820 ir THISrodo specs, jie neatrodo didelė, kad man reikia pasakyti, ŠĮ PSU jo £ 10 400W PSU pakankamai geri spec.
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Padėkite man šio kompiuterio? Išjunkite kompiuterį, bet PSU ventiliatorius lieka | pete21 | Cases & Power Supplies | 6 | Kovas 15, 2009 18:24 |
| Kompiuteris neįsijungia ... Getting nusivylęs | RSteph49 | General Hardware Chat | 3 | 25 spalis 2008 13:07 |
| Kompiuteris neįsijungia | Mooseknuckle | General Hardware Chat | 8 | Birželis 24, 2008 05:48 |
| Kompiuteris nebus net įjungti | Insaneman1731 | General Hardware Chat | 3 | Lapkritis 29, 2007 13:30 |
| Kompiuteris neįsijungia .. | lsatblu | General Hardware Chat | 3 | 10 rugsėjis 2007 16:35 |
| Temos įrankiai | |
| |