![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Mám Emachine 820, musel ju asi 4 roky bez problémov, potom chvíľu pred, po vypnutí riadne som ísť na to a predné LED bolo oscilácie a tak bola doska na kľúče, ale nič iného sa deje, hned po skončení je pre vek, je doesnt ani zapnúť, nič happends, ne nastartovat žiadne fanúšikov nič, I'ts rovnako ako neexistuje žiadna sila vo všetkých. Som použil iný napájací kábel a je stále nefunguje. Máte predstavu o tom, čo sa stalo na Zemi? Aké informácie je potrebné niekedy zkusím a zistiť, či to pomôže! Ďakujeme, že ste |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Znie to ako fúkané napájania.
| |||
| |||
| a je to opraviteľné? |
|
| |||
| |||
| Nie, že by ste potrebovať novú PSU. Vložiť systému špecifikácie a uvidíme, či môžeme radiť ste sa s niečím. (systém špecifikácií sú tak môžeme odporučiť PSU s ratingom, ktorý je vhodný pre vás .... udržiava ceny nadol.) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I googled Emachine 820 a TOTOukazuje špecifikácie, ale nezdá sa mi, veľmi by som povedal TOTO PSU jeho £ 10 400w PSU dosť dobrý pre špec.
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Pomôžte mi opraviť počítač? Vypnutí počítača, ale PSU Fan zostáva na | pete21 | Prípady & Napájacie zdroje | 6 | 15. marca 2009 18:24 |
| Počítač nebude zapnúť ... Prípravné frustrovaným | RSteph49 | Všeobecné Hardware Chat | 3 | 25. októbra 2008 13:07 |
| Počítač nie je možné zapnúť | Mooseknuckle | Všeobecné Hardware Chat | 8 | 24. jún 2008 05:48 |
| Počítač ani zapnúť | Insaneman1731 | Všeobecné Hardware Chat | 3 | 29. november 2007 13:30 |
| Počítač nebude zapnúť .. | lsatblu | Všeobecné Hardware Chat | 3 | 10. September 2007 16:35 |
| Thread Tools | |
| |