![]() |
|
|||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
|
|
Тхреад Тоолс |
|
|
|||
|
|||
|
Имам Емацхине 820, имала је за око 4 године без проблема, а затим и пре, након што је затворена правилно, ЈА је отишао за иде на њу и предње ЛЕД флицкинг и тако је био кључни одбора, али ништа друго што се дешавало, а сада након изласка за узрасте, она се чак и укључите, ништа хаппендс, нема ни покренути навијаче ништа, и'тс као да нема снаге ат алл. Користио сам другачији кабл и она још увек неће функционисати. Било који идеја како за оно што је на земљи хаппенд?
Шта икад потребан вам је инфо ћу пробати и сазнати ако ће помоћи! Хвала вам момци
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Звучи као отпухан напајање.
|
|||
|
|||
|
и да је оправљив?
|
|
|
|||
|
|||
|
Не, ти би Требам нови псу.
Поставите ваш систем наочаре па ћемо видети да нама може разврстати вас са нешто. (систем наочаре су тако можемо препоручити псу уз оцену да је прикладна за вас .... држи цену доле.) |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ја Гооглед Емацхине 820 и ОВОпоказује наочаре, они не изгледају високе Дајте ми реците ОВО псу један њен £ 10 400у псу довољно добар за спец.