![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я Emachine 820, він мав близько 4 років без проблем, то деякий час тому, після того, як закрили правильно, я пішов йти по ній і передні світлодіодні Flicking було, і так було ключовим рада, але нічого більше що відбувається зараз, після залишаючи його на вік, вона doesn't навіть не включається, нічого happends, без запуску немає нічого вентилятори, I'ts як немає влади взагалі. Я використовував різні кабелю живлення і вона як і раніше не буде працювати. Будь-яка ідея щодо того, що на світі що сталося? Що коли-небудь інформація необхідна я спробую з'ясувати, якщо це допоможе! Спасибі, хлопці |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Схоже підірваний харчування.
| |||
| |||
| А це ремонту? |
|
| |||
| |||
| Ні, ти потрібен новий БП. Поштові системи специфікації і ми подивимося, чи можемо ми Сортувати вас з чимось. (система специфікації тому ми можемо рекомендувати БП з рейтингом, який підходить для вас .... тримає ціни вниз.) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я Googled Emachine 820 і ЦЕЙпоказує, специфікації, вони не здаються високими до мене, я б сказав, ЦЕЙ PSU своєї £ 10 400w блок живлення досить добре для Spec.