![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Г-н бюджет тук
![]() Добре, така си купих нов случай отново, че има още място за 120 мм вентилатори, но то само идва с 1x 120 фен на гърба за отработени газове. Бях гледам наоколо за 120 mm вентилатор за предните, виждам много фенове, но аз DONT видите такива, предназначени за прием, infact I DONT виждам нищо свързано с прием или изпускателните, предполагам, има най-вече за задни, странични или не работят двата случая фенове начини? Аз ще мисля така, но тъй като липсата на информация по интернет навсякъде, че такива фенове са направени за прием и изпускателната ![]() Може да съм само попита истински глупав въпрос, но anyhows, може би някой би искал да го прави и може би Noob точка ме към някои добри вентилатори за охлаждане случай. Случаят купих беше coolmaster ![]() Cooler Master Elite 335 ATX Всякакви идеи ![]() Всички почитатели на тази връзка, че мога да използвам? http://www.scan.co.uk/Index.aspx?NT=1-0-8-244-0 Моята система: Фред
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ух, фен удари един път и дупките са целия път през нея, така че можете да я планината двата начина ..
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Цитат:
Така че мога да купя някоя 120 mm вентилатора на всички? Наздравици |
|
| |||
| |||
| Да, просто експеримент с посока, когато си я взел, понякога по-големите такива са толкова ниски RPMs му е трудно да разбера какъв начин те са разпенващ.
__________________ "Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Въздухът ще удар на страна, която има подкрепата ребра по него.
| |||
| |||
| Наздраве Carbon Наздраве RIK |
|
| |||
| |||
| Няма проблем. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Дело феновете - Кой трябва да бъде изпускателна система, която трябва да се приема? | phonealone | Случаи & Power Доставки | 1 | 20 Юни, 2009 04:19 |
| Съвети, необходими за някои случай феновете си купих | jaymoshud | Случаи & Power Доставки | 5 | 10 Юни 2009 10:16 |
| Това ще Cooler Master Хипер Z600R Fit Това ASUS M3A78-EM AM2 + дънни платки? | P5200 | Процесори, дънни платки & RAM | 7 | 26 Feb 2009 15:39 |
| Имате нужда от съвети за случая фенове | ilop12 | Общи Хардуер Чат | 2 | 9 януари 2009 20:27 |
| Може ли да се свържете случай феновете паралелно? | cammochris | Случаи & Power Доставки | 3 | 20 Август, 2008 14:46 |
| Нишка Инструменти | |
| |