![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Κύριε προϋπολογισμού εδώ
![]() Ok, λοιπόν, αγόρασε μια νέα περίπτωση και πάλι ότι έχει κάποια επιπλέον χώρο για 120 χιλιοστά οπαδούς, το μόνο όμως που έρχεται με 1x 120 ανεμιστήρα στο πίσω για εξάτμιση. Έψαχνα για μια περίπου 120 χιλιοστά για ανεμιστήρα μπροστά, βλέπω πολλούς οπαδούς αλλά i dont δείτε αυτά που έχουν σχεδιαστεί για την πρόσληψη, infact i dont δείτε τίποτα που συνδέονται με την πρόσληψη ή εξάτμισης, μάλλον υπάρχει κυρίως για τα πίσω, πλάγια ή η υπόθεση εργασίας και οι δύο οπαδοί τρόπους;; Δεν θα ήθελα να πιστεύω, αλλά βλέποντας την έλλειψη πληροφοριών σχετικά με οποιοδήποτε web fans ότι αυτές γίνονται για την πρόσληψη και την εξάτμιση ![]() Μπορεί να έχω μόλις ζήτησε μια πραγματική ηλίθια ερώτηση, αλλά anyhows, ίσως κάποιος θα ήθελε να θέσει αυτό το noob ευθεία και ίσως σε κάποιο σημείο μου καλή ανεμιστήρες ψύξης για μια υπόθεση. Η περίπτωση που αγόρασα ήταν μια coolmaster ![]() Cooler Master Elite 335 ATX Κάθε ιδέες ![]() Κάθε οπαδούς από αυτό το σύνδεσμο που θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω; http://www.scan.co.uk/Index.aspx?NT=1-0-8-244-0 Το σύστημά μου: Fred
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Σ 'έναν ανεμιστήρα φυσάει ένας τρόπος και οι τρύπες είναι όλοι τον τρόπο με τον οποίο, μέσω αυτής, έτσι ώστε να μπορείτε να προσαρτήσετε αυτό δύο τρόπους ..
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Έτσι, μπορεί να αγοράσει κάθε 120 χιλιοστά του ανεμιστήρα σε όλα; Εις υγεία |
|
| |||
| |||
| Ναι, μόνο το πείραμα με κατεύθυνση όταν έχετε αυτό, μερικές φορές για τις μεγάλες, έχουν τόσο χαμηλό RPMs δύσκολο να καταλάβουμε τον τρόπο που θέλει πνέει.
__________________ "Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ο αέρας θα σβήνω την πλευρά που έχει την υποστήριξη των πλευρών σχετικά με αυτό.
| |||
| |||
| Cheers Carbon cheers ΡΙΚ |
|
| |||
| |||
| Δεν υπάρχει πρόβλημα. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Υπόθεση οπαδούς - Ποιο από τα δύο πρέπει να είναι καυσαέρια, το οποίο θα πρέπει να πρόσληψης; | phonealone | Θήκες & Τροφοδοτικά | 1 | 20 Ιουν 2009 04:19 |
| Οι συμβουλές που απαιτούνται για ορισμένες περιπτώσεις οπαδών που αγόρασα | jaymoshud | Θήκες & Τροφοδοτικά | 5 | 10 Ιουν 2009 10:16 |
| Αυτό θα Cooler Master Hyper Z600R Fit Αυτό ASUS M3A78-EM AM2 + μητρική; | P5200 | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 7 | 26 Φεβ 2009 15:39 |
| Χρειάζεστε συμβουλές για την περίπτωση ανεμιστήρες | ilop12 | Γενική Συζήτηση Hardware | 2 | 9 Ιαν 2009 20:27 |
| Μπορείτε να συνδέσετε περίπτωση οπαδούς παράλληλα; | cammochris | Θήκες & Τροφοδοτικά | 3 | 20 Αυγ 2008 14:46 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |