![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mr proračun ovdje
![]() Ok pa sam kupio novi slučaj ponovo da je neki dodatni prostor za 120mm fanove, ali samo 1x 120 dolazi s ventilatorom na leđa za ispušni. Sam bio obličje okolo za 120mm ventilator za prednju, vidim mnoge fanove, ali ja dont vidjeti one dizajniran za usisavanje, infact ja dont vidjeti išta vezano za usisavanje ispušnih ili, mislim postoje uglavnom za straga, strane ili ne rade oba slučaja navijača načine? Ja mislim da ne, ali vidim nedostatak informacija bilo gdje na webu da je takva fanovi su napravljeni za usisni i ispušni ![]() JA svibanj imati samo pitao pravi glupa pitanja postoje, ali anyhows, možda netko želi staviti ovaj noob ravno i pokažite mi da možda neke dobre obožavatelji za hlađenje slučaju. Slučaj sam kupio bio je coolmaster ![]() Buvara Master Elite 335 ATX Bilo koji ideja ![]() Bilo koja od obožavatelji ovaj link koji sam mogla koristiti? http://www.scan.co.uk/Index.aspx?NT=1-0-8-244-0 My System: Fred
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Uh, a ventilator puše jedan način, a rupe su sve na putu kroz nju, tako da možete montirati ga oba ..
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Quote:
Znači ja mogu kupiti bilo koji 120mm fan at all? Živjeli |
|
| |||
| |||
| Yep, samo eksperimentiraju s smjer kada se to, ponekad i veće su takve niske RPMs njegove teško shvatiti koji način oni puše.
__________________ "Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| U zraku će ispuhati sa strane da ima podršku rebara na sebi.
| |||
| |||
| Živjeli Carbon nazdravlje Rik |
|
| |||
| |||
| Nema problema. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Case obožavatelja - Koji bi trebao biti ispušni ventil, što treba biti uzimanje? | phonealone | Cases & Power Supplies | 1 | 20. lipnja 2009 04:19 |
| Potreban savjet o nekim slučaju obožavatelji sam kupio | jaymoshud | Cases & Power Supplies | 5 | 10. lipnja 2009 10:16 |
| Hoće li ovaj hladnjak Master Hyper Z600R Fit To ASUS M3A78-EM AM2 + matične ploče? | P5200 | CPU, Matične ploče i RAM | 7 | 26. veljača 2009 15:39 |
| Trebate savjet za slučaj navijača | ilop12 | General Hardware Chat | 2 | 9. siječanj 2009 20:27 |
| Mogu li spojiti slučaju obožavatelji paralelno? | cammochris | Cases & Power Supplies | 3 | 20. kolovoz 2008 14:46 |
| Thread Tools | |
| |