![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mr költségkeretét
![]() Ok Szóval vettem egy új eset, hogy ismét van egy kis extra helyet 120mm rajongók, de ez csak akkor érkezik, 1x 120 fan hátteret a kipufogó. Én nézelődök egy 120mm fan az első, úgy látom, sok rajongó, de én dont see is terveztek bevitel, infact i dont látok semmit a bevitel vagy kipufogó, azt hiszem, ott főleg a hátulról, oldalról, vagy mindkét esetben rajongók módjait? Azt hiszem nem, de látva, hiányos információk bárhol a weben, hogy az ilyen rajongók készülnek szívó és kipufogó ![]() Azt is, hogy felkérte egy igazi hülye kérdés, de anyhows, lehet, hogy valaki azt szeretné, hogy ezt az egyenest noob és talán pont jó nekem, hogy néhány rajongó hűtési esetben. Az eset vettem egy coolmaster ![]() Cooler Master Elite 335 ATX Any ideas ![]() Minden rajongó e összefüggés, hogy én is használni? http://www.scan.co.uk/Index.aspx?NT=1-0-8-244-0 My System: Fred
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Huh, a ventillátor fúj egy út és a lyukak mindegyike az utat, így lehet csatlakoztatni, hogy mindkét módon ..
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Idézet:
Szóval megvehetjük a 120mm fan egyáltalán? Egészségére |
|
| |||
| |||
| Ja, csak kísérletezni irányába, mikor azt, néha a nagyobbak már ilyen alacsony RPMs annak nehéz kitalálni, hogy milyen módon ők robbantanak.
__________________ "Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| A légi csapás lesz az oldalon, amely támogatja a bordák rajta.
| |||
| |||
| Cheers Carbon cheers Rik |
|
| |||
| |||
| Nem probléma. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Case szurkolók - Melyik kell kipufogó, melyik legyen bevitelét? | phonealone | Cases & Power Supplies | 1 | 20. június 2009 04:19 |
| Tanácsadás szükség esetén néhány rajongó vettem | jaymoshud | Cases & Power Supplies | 5 | 10. június 2009 10:16 |
| Ezt a Cooler Master Hyper Z600R Fit E ASUS M3A78-EM AM2 + Motherboard? | P5200 | Processzorok, alaplapok és RAM | 7 | 26. február 2009 15:39 |
| Need tanácsok esetében rajongók | ilop12 | Általános fémáru Chat | 2 | 9. január 2009 20:27 |
| Tud csatlakozni esetben rajongók párhuzamosan? | cammochris | Cases & Power Supplies | 3 | 20. augusztus 2008 14:46 |
| Téma eszközök | |
| |