![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| מר התקציב כאן
![]() אוקי אז קניתי חדשה מקרה שוב כי יש תוספת חדר 120mm אוהדים, אבל זה רק בא עם 1x 120 אוהד לעבר חזרה למצות. הייתי מסתכל עבור 120mm fan עבור הקדמי, אני רואה הרבה אוהדים, אבל אני רואה dont אלו המיועדים הכנסה, infact i dont רואה שום דבר קשור קליטה או פליטה, אני מניחה שיש בעיקר על החלק האחורי, צד או עושה עבודה הן מקרה אוהדים דרכים?? לא הייתי חושב, אבל רואים חוסר מידע בכל מקום באינטרנט כי אוהדים מבוצעים על הכנסה ועל פליטה ![]() אני יכול להיות רק שאל שאלה טיפשית ממש שם, אבל anyhows, אולי מישהו רוצה לשים את זה ישר noob ואולי הצבע לי טובות עבור אוהדי Cooling מקרה. המקרה קניתי היה coolmaster ![]() Cooler יחידת עילית 335 ATX כל הרעיונות ![]() כל אוהדים של קישור זה כי אני יכול להשתמש? http://www.scan.co.uk/Index.aspx?NT=1-0-8-244-0 המערכת שלי: פרד
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אה, אוהד מכות אחד דרך החורים ואת כל הדרך לעבור את זה, אז אתה יכול לרכוב אותו בשתי דרכים ..
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| ציטוט:
אז אני יכול לקנות כל 120mm fan בכלל? לחיים |
|
| |||
| |||
| כן, רק עם כיוון הניסוי כאשר אתה מבין את זה, לפעמים יש כאלה גדולים יותר מאלו RPMs שלה נמוך קשה להבין את הדרך בה הם נפיחה.
__________________ "אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| האויר יהיה תקר בצד כי יש לתמוך צלעות עליו.
| |||
| |||
| לחיים Carbon Cheers RIK |
|
| |||
| |||
| אין בעיה. |