![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mr budžets šeit
![]() Ok tik man nopirka jaunu lietu no jauna, ka ir dažas papildus istaba 120mm fani, bet tikai komplektā ar 1x 120 ventilators atpakaļ izplūdes. Es skatos uz 120mm ventilatoru priekšā, es redzu daudz fanu bet i dont redzēt tur, par uzņemšanu, infact i dont redzēt jebko, kas saistīts ar ieplūdes vai izplūdes, es domāju, ka lielākoties aizmugures pusē vai arī gadījumā, ventilatori strādā gan veidos?? Es domāju, ka nav, bet redzēt trūkst info jebkur tīmekļa ka šādi fani ir veikti ieplūdes un izplūdes ![]() Man var būt tikai lūgts nekustamo stulbu jautājumu, bet, anyhows, varbūt kāds vēlas iekļaut šo noob taisni un varbūt punkts man dažas labas ventilatori dzesēšanai gadījumā. Ja es nopirku bija coolmaster ![]() Cooler Master Elite 335 ATX Any ideas ![]() Jebkurš no šī saite, ka es varētu izmantot fans? http://www.scan.co.uk/Index.aspx?NT=1-0-8-244-0 Mana sistēma: Fred
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Uh, ventilators pūš vienā virzienā un caurumi ir visu ceļu caur to, lai jūs varētu uzstādīt tā abos virzienos ..
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Quote:
Lai es varētu iegādāties 120mm ventilators vispār? Urravas |
|
| |||
| |||
| Yep, tikko eksperimenta ar virzienu, kad saņemsiet to, reizēm lielākam apjomam ir tik zema RPMs tās grūti saprast, kādā veidā viņi pūš.
__________________ "Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Gaisā nodzēst puses, ka ir atbalsts ribām tā.
| |||
| |||
| Cheers Carbon cheers Rik |
|
| |||
| |||
| Nekādu problēmu. |
![]() |
|
| Bookmarks |