![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pan budżetu tutaj
![]() Ok, więc kupiłem nowy przypadek, że znów ma dodatkowe miejsce dla 120 fanów, ale tylko 120 jest wyposażony w 1x wentylator na powrót do układu wydechowego. Byłem patrząc wokół na 120mm wentylator do przodu, widzę wielu fanów, ale i dont zobaczyć te przeznaczone do spożycia, infact i dont zobaczyć cokolwiek związane z spożycie lub spalin, i guess tam głównie do tyłu, w bok czy przypadku fanów zarówno pracy sposoby? Chciałbym zdaniem nie, ale widząc brak informacji gdziekolwiek w internecie, że takich kibiców są dla wlot i spalin ![]() I może właśnie poprosił rzeczywistym głupie pytanie, ale anyhows, może ktoś chciałby, aby usunąć ten noob prosto, a może mi się kilka dobrych kibiców do chłodzenia sprawy. W przypadku Kupiłem był coolmaster ![]() Cooler Master Elite 335 ATX Any ideas ![]() Każdy z fanów tego linku, że mogę użyć? http://www.scan.co.uk/Index.aspx?NT=1-0-8-244-0 My System: Fred
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Uh, a fan wieje w jedną stronę, a otwory są przez całą drogę, więc można go zamontować zarówno sposoby ..
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Cytat:
Więc mogę kupić wszelkie 120mm wentylator na wszystkich? Wiwaty |
|
| |||
| |||
| Tak, tylko eksperyment z kierunku kiedy dostaniesz ją, czasami dużych mają takie niskie jej RPM trudno dowiedzieć się w jaki sposób są one dmuchanie.
__________________ "I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Powietrze będzie cios w bok, który ma wspierać ją w żebra.
| |||
| |||
| Cheers Carbon cheers RIK |
|
| |||
| |||
| Nie ma problemu. |
![]() |
|
| Zakładki |