![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Domnul bugetul aici
![]() Ok, aşa că am cumpărat un nou caz, din nou, care are niste camera de 120mm fani, dar este doar vine cu 1x 120 fan la spate pentru evacuare. M-am uitat în jur de un ventilator de 120mm pe front, i se vedea mulţi fani, dar i dont vedea cele proiectate pentru admisie, fapt i dont vezi nimic legat de admisie sau de evacuare, cred ca acolo de cele mai multe ori pentru spate, secundare sau nu cazul fani muncă atât moduri?? Eu cred că nu ar fi, dar văzând lipsa de informaţii oriunde pe web că o astfel de fani sunt făcute pentru admisie şi evacuare ![]() Poate am cerut doar un prost întrebare acolo, dar anyhows, poate că cineva ar vrea să puneţi acest noob drepte si poate punctul de a-mi ceva bun pentru iubitorii de răcire un caz. Cazul l-am cumpărat a fost un coolmaster ![]() Cooler Master Elite 335 ATX Orice idei ![]() Orice fani de la acest link, pe care i-ar folosi? http://www.scan.co.uk/Index.aspx?NT=1-0-8-244-0 Sistemul meu: Fred
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Uh, un fan lovituri-un fel şi găurile sunt tot drumul prin ea, astfel încât să puteţi monta-l în ambele sensuri ..
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Citat:
Aşa că i se poate cumpăra orice 120mm fan, la toate? Noroc |
|
| |||
| |||
| Da, doar experimentul cu direcţie în momentul în care vă este, uneori, de cele mai mari au o astfel de mică RPMs sale greu de dat seama în ce fel le suflă.
__________________ "Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aerul se va stinge pe partea care are suport coaste pe ea.
| |||
| |||
| Noroc de carbon Noroc RIK |
|
| |||
| |||
| Nici o problemă. |
![]() |
|
| Marcaje |