![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pán rozpočtu tu
![]() Ok, tak som kúpil nový prípad znova, že má nejaké extra priestor pre 120mm ventilátory, ale len je dodávaná s 1x 120 ventilátor na zadnej výfukových. Dívala som sa asi po 120 mm ventilátor na prednej aj rad fanúšikov, ale i dont vidieť tie určené pre príjem infact i dont vidieť čokoľvek, čo sa týka príjmu alebo výfukového systému, myslím, že väčšinou na zadnej strane, alebo prípad fanúšikovia oboch práce spôsobmi? Myslím ne, ale vidí chýbajúce informácie kdekoľvek na webe, že tieto ventilátory sú určené pre sania a výfukového ![]() Možno som len požiadal skutočné hloupá otázka, ale anyhows, možno niekto by bol rád, aby toto Noob rovno a možná miesto aby som niečo dobrého ventilátory pre chladenie prípad. V prípade, kúpil som bol Coolmaster ![]() Cooler Master Elite 335 ATX Akékoľvek myšlienky ![]() Akékoľvek fanúšikov z tohto spojenia, ktoré by som mohol použiť? http://www.scan.co.uk/Index.aspx?NT=1-0-8-244-0 Môj systém: Fred
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hm, a ventilátor fúka jedna cesta a diery sú celú cestu cez neho, takže sa môžete pripojiť ju na oboch stranách ..
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Citácia:
Takže môžem kúpiť 120mm ventilátor na všetkých? Na zdravie |
|
| |||
| |||
| Jo, len experiment sa smerom, keď si ju niekedy väčšie majú nízke RPM jeho ťažké zistiť, akým spôsobom sú ohromujúce.
__________________ "Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vzduch bude zhasit strane, ktorá má podporu rebrá na to.
| |||
| |||
| Nazdraví Carbon nazdraví Rik |
|
| |||
| |||
| Žiadny problém. |