![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Мр буџет овде
![]() Ок па сам купио нови случај поново да је неки додатни простор за 120мм фанове, али само 1кс 120 долази са вентилатором на леђа за издувни. ЈА је хандсоме около за 120мм вентилатор за предњу, видим многе фанове, али ја донт видјети оне дизајниран за усисавање, инфацт ја донт видјети било што везано за усисавање издувних или, мислим постоје углавном за страга, стране или не раде оба случаја навијача начине? Ја мислим да не, али видим недостатак информација било где на Интернету да је таква фанови су направљени за усисне и издувни ![]() ЈА мај имати само питао прави глупа питања постоје, али аныхоус, можда неко жели ставити овај нооб равно и показива ми да можда неке добре обожаватељи за хлађење случају. Случај сам купио био је цоолмастер ![]() Бувара Мастер Елите 335 АТКС Било који идеја ![]() Било која од обожаватељи овај линк који сам могла користити? хттп://ууу.сцан.цо.ук/Индекс.аспкс?НТ=1-0-8-244-0 Мы Сыстем: Фред
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ух, а вентилатор пуше један начин, а рупе су све на путу кроз њу, тако да можете монтирати га оба ..
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Куоте:
Значи ја могу купити било који 120мм фан ат алл? Живели |
|
| |||
| |||
| Ыеп, само експериментишете са смјер када се то, понекад и веће су такве ниске РПМс његове тешко схватити који начин они пуше.
__________________ "Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| У ваздуху ће испухати са стране да има подршку ребара на себи.
| |||
| |||
| Живели Царбон наздравље Рик |
|
| |||
| |||
| Нема проблема. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Цасе обожаватеља - Који би требао бити издувни вентил, што треба да буде узимање? | пхонеалоне | Цасес & Поуер Супплиес | 1 | 20. јуна 2009 04:19 |
| Потребан савет о неким случају обожаватељи сам купио | јаымосхуд | Цасес & Поуер Супплиес | 5 | 10. јуна 2009 10:16 |
| Хоће ли овај хладњак Мастер Хыпер З600Р Фит То Асус М3А78-ЕМ АМ2 + матичне плоче? | П5200 | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 7 | 26 фебруар 2009 15:39 |
| Требате савјет за случај навијача | илоп12 | Генерал Хардуаре Цхат | 2 | 9 јануар 2009 20:27 |
| Могу ли спојити случају обожаватељи паралелно? | цаммоцхрис | Цасес & Поуер Супплиес | 3 | 20 аугуст 2008 14:46 |
| Тхреад Тоолс | |
| |