![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Г-н бюджет тут
![]() ИТАК, я купив новий випадок ще раз, що має деякі додаткові можливості для 120-мм вентиляторами, але це приходить тільки з 1x 120 вентилятором на спині для вихлопних газів. Я дивився навколо на 120-мм вентилятора на передній, я бачу багато шанувальників, але я не бачу них призначені для прийому всередину, Infact я не бачу нічого, пов'язані зі споживанням або випускний, я думаю, там в основному для задній, боковий або ж випадку вентилятори працюють як шляхами? Я думаю, немає, але, бачачи відсутність інформації в будь-якому місці на веб-таки зробив вентилятори для всмоктування і вихлопу ![]() Можливо, я просто попросив реальні дурне питання існує, але anyhows, може бути, хто хотів би покласти цьому Noob прямий і, можливо, точка мені кілька хороших вентиляторів для охолодження справи. Випадок, якщо я купив, це Охладитель Coolmaster ![]() Cooler Master Elite 335 ATX Будь-які ідеї ![]() Будь-які вентилятори з цієї посиланням, що я можу використовувати? http://www.scan.co.uk/Index.aspx?NT=1-0-8-244-0 Моя система: Фред
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Uh, вентилятор ударів в одному напрямку і дірок всі дороги, тому ви можете змонтувати його в обох напрямках ..
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Цитата:
Тому я можу купити будь-120-мм вентилятора на всіх? Ура |
|
| |||
| |||
| Так, просто експеримент з направленням коли ви його отримаєте, іноді більші мають такий низький RPMs свою важко зрозуміти, яким чином вони дме.
__________________ "Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Повітря буде краща та сторона, яка користується підтримкою ребра на ньому.
| |||
| |||
| Cheers Carbon Cheers РВК |
|
| |||
| |||
| Немає проблем. |