по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Случаи & Power Доставки

Register

CoolerMaster CM 690 странични прозореца панел - Къде да купя?

Reply

Нишка Инструменти
Old 31-ви май 2009 г., 04:52
Новите държави Група

Здравейте момчета, аз съм се търси най-добър прозорец страна панел за моя CoolerMaster CM 690, обаче не съм напълно сигурен къде да го купя. Аз погледнах на няколко места, както и най-добрата цена мога да намеря е това http://www.scan.co.uk/Product.aspx?W...source=froogle
Цената е добра, обаче, картината е очевидно не е реална картина, така че аз съм сигурни дали да купуват от там или не - аз ще изберат за по-скъп вариант, освен аз съм само на 15, така че Дон " т наистина имат пари, за да изпръсквам = Г. Тъй като сайтът е легитимна, ще купува от там, но Бих искал просто да си 2 цента, преди да отида и да го = P

[Редактиране] Като погледна снимката пак, предполагам, че може да бъде реален, може би просто лош фотоапарат ъгъл или нещо такова, но аз съм по-склонен да мисля, че един идеалистичен Photoshop производство = S
Old 31-ви май 2009 г., 07:44
Номер на групата

Тя не е истинска снимка - Терес не дълбочина до него и вентилатора е очевидно фалшиво.

Ако преминете към дъното на тази страница, която виждате техните legitmacy, те имат адрес, факс и телефонни номера в списъка, Авторско право, те сте ASO има определен брой - Не забравяй това, което е наречено .. когато друг сайт вид спонсори тях, ако ще - на дъното там, повечето от които препратка към съответните им сайт.

Ако те са фалшиви, те не са склонни да свързват, да не ме пита защо (колко трудно е това, аз знам) те просто не са склонни също, или те не се притеснява да се постави на най-малко.

Той не е евтин и бърз сайт, това е добре представени, и много големи, те са не само в това за 5 казват хората, които биха могли да поръчате Coolermaster прозореца, който никога не идва.

Там 'никакъв марж на печалбата в тази на всички, сайта ще струва начин повече.

Като каза, че тя би б евтино да направи себе си, взема £ 2,99 акрилни от сайт в друга темата мога да намеря за вас, и отрязани дупка в страничните панели с dremel, Jigsaw, банциг, или за превъртане видях, и лепило на акрилна лист над нежеланите панел.
Reply

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc