![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте момчета, аз съм се търси най-добър прозорец страна панел за моя CoolerMaster CM 690, обаче не съм напълно сигурен къде да го купя. Аз погледнах на няколко места, както и най-добрата цена мога да намеря е това http://www.scan.co.uk/Product.aspx?W...source=froogle Цената е добра, обаче, картината е очевидно не е реална картина, така че аз съм сигурни дали да купуват от там или не - аз ще изберат за по-скъп вариант, освен аз съм само на 15, така че Дон " т наистина имат пари, за да изпръсквам = Г. Тъй като сайтът е легитимна, ще купува от там, но Бих искал просто да си 2 цента, преди да отида и да го = P [Редактиране] Като погледна снимката пак, предполагам, че може да бъде реален, може би просто лош фотоапарат ъгъл или нещо такова, но аз съм по-склонен да мисля, че един идеалистичен Photoshop производство = S |
|
| |||
| |||
| Тя не е истинска снимка - Терес не дълбочина до него и вентилатора е очевидно фалшиво. Ако преминете към дъното на тази страница, която виждате техните legitmacy, те имат адрес, факс и телефонни номера в списъка, Авторско право, те сте ASO има определен брой - Не забравяй това, което е наречено .. когато друг сайт вид спонсори тях, ако ще - на дъното там, повечето от които препратка към съответните им сайт. Ако те са фалшиви, те не са склонни да свързват, да не ме пита защо (колко трудно е това, аз знам) те просто не са склонни също, или те не се притеснява да се постави на най-малко. Той не е евтин и бърз сайт, това е добре представени, и много големи, те са не само в това за 5 казват хората, които биха могли да поръчате Coolermaster прозореца, който никога не идва. Там 'никакъв марж на печалбата в тази на всички, сайта ще струва начин повече. Като каза, че тя би б евтино да направи себе си, взема £ 2,99 акрилни от сайт в друга темата мога да намеря за вас, и отрязани дупка в страничните панели с dremel, Jigsaw, банциг, или за превъртане видях, и лепило на акрилна лист над нежеланите панел. |