menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Případy & Napájecí zdroje

Register

CoolerMaster CM 690 boční okno panel - kde koupit?

Reply

Thread Nástroje
Old 31. května 2009, 04:52
Nový člen skupiny

Ahoj kluci, já jsem se podíváme na získání hezké okno boční panel CoolerMaster pro mé CM 690, ale nejsem zcela jistý, kde to koupit. Jsem se podíval na několika místech, a za nejlepší cenu bych mohl zjistit byla tahle http://www.scan.co.uk/Product.aspx?W...source=froogle
Tato cena se zdá být dobré, ovšem za předpokladu, že obrázek je samozřejmě není skutečný obraz, tak jsem si jist, zda si koupit tam, nebo ne - bych se rozhodnout pro dražší varianta, s výjimkou jsem jen 15, takže jsem si ' t opravdu peníze splash = D. Jak dlouho, jak se jeví jako legitimní stránky, uvidíme nákupu odtud, ale já bych jen chtěl dostat své 2 centy, než jít a koupit = P

[Edit] s podíval na obrázek, předpokládám, že by mohl být reálný, možná jen špatný úhel kamery nebo něco, ale jsem více inklinují k názoru, že je to idealistické photoshop výroby = S
Old 31. května 2009, 07:44
Dárce Skupina

Není to skutečné foto - Není hloubky a že ventilátor je samozřejmě falešné.

Pokud přejděte na spodní části této stránky se zobrazí jejich legitmacy mají adresu, fax a telefonní číslo uvedené, Copyrightový, ASO, které jste dostal číslo - jsem zapomněl, co je to nazývají .. při jiném místě druhu sponzoři jim, když budou - na dně tam, z nichž většina odkazu na svých stránkách.

Pokud jsou falešná, ale spíše ne odkaz, neptejte se mě, proč (jak těžké to je, já vím), že prostě mají tendenci ne příliš, nebo nemají obtěžovat, aby se o vůbec.

Není to levné a rychlé stránky, je to dobře stanovené a docela velký, už ne jen v něm pro 5 lidí říká, že by mohl objednat Coolermaster okna, která nikdy nepřijde.

Neexistuje ziskovou marži ve že vůbec místě by stál způsobem více.

Který uvedl, že by bylo levnější, b udělat sami, sehnat £ 2,99 akrylové z webu v jiném vlákno Najdu pro tebe, a snížit otvorem v boční panel s dremel, vykružovačka, pásová pila nebo přejděte viděla, a lepidlo na akrylátové list přes boční panel.
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.