μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Θήκες & Τροφοδοτικά

Register

CoolerMaster CM 690 πλευρά ανοίγματος διαφυγής - πού να αγοράσει;

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 31ης Μαΐου 2009, 04:52
Νέο Μέλος Ομάδα

Γεια σας παιδιά, Ψάχνω στο να ωραίο παράθυρο πλευρά της ομάδας μου για CoolerMaster CM 690, όμως δεν είμαι απόλυτα σίγουρος πού να το αγοράσει. Έχω εξεταστεί σε διάφορες τοποθεσίες, καθώς και την καλύτερη τιμή θα μπορούσα να βρείτε αυτό ήταν μία http://www.scan.co.uk/Product.aspx?W...source=froogle
Η τιμή φαίνεται καλή, ωστόσο, η εικόνα είναι, προφανώς, δεν προβλέπεται πραγματική εικόνα, οπότε είμαι σίγουρος αν πρέπει να αγοράζουν από εκεί ή να μην - θα ήθελα να επιλέξουν μια πιο ακριβή επιλογή, εκτός είμαι μόνο 15, γι 'αυτό, απ' t πραγματικά έχουν χρήματα για να πιτσιλιά = Δ. Όσο το site φαίνεται νόμιμο, εγώ θα το αγοράσει από εκεί, αλλά θα ήθελα μόνο να σας όπως 2 λεπτά πριν πάω και αγοράσω = P

[Επεξεργασία] Αφού εξέτασε και πάλι την εικόνα, υποθέτω ότι θα μπορούσε να είναι πραγματική, ίσως μόνο μια κακή κάμερα γωνία ή κάτι τέτοιο, αλλά είμαι περισσότερο την τάση να πιστεύουμε ότι η παραγωγή ενός ιδεαλιστικών photoshop = S
Old 31ης Μαΐου 2009, 07:44
Ομάδα Δωρητών

Δεν είναι μια πραγματική φωτογραφία - Theres δεν βάθος σε αυτή και ο ανεμιστήρας είναι προφανώς ψεύτικο.

Εάν μεταβείτε στο κάτω μέρος της σελίδας θα δείτε τους legitmacy, έχουν διεύθυνση, αριθμό τηλεφώνου και φαξ που αναφέρονται, copyrighting, που έχουν aso έχεις έναν αριθμό - ξεχάσω ό, τι λέγεται .. όταν ένα άλλο είδος site των χορηγών τους, αν θέλετε - στο κάτω μέρος εκεί, οι περισσότερες από τις οποίες συνδέουν με την αντίστοιχη ιστοσελίδα.

Σε περίπτωση που πρόκειται για ψεύτικο, που δεν έχουν την τάση να συνδέσει, μην με ρωτάτε γιατί (πόσο δύσκολο είναι αυτό, το ξέρω) το μόνο που συνήθως δεν είναι πολύ, ή δεν τον κόπο να το θέσει σε όλα τα σχετικά.

Δεν είναι ένα φθηνό και γρήγορο δικτυακό τόπο, που είναι καλά, και αρκετά μεγάλη, από όπου και αν δεν αφορά μόνο σε αυτό το λένε για 5 άτομα που ενδέχεται να θέσει σε Coolermaster παράθυρο που ποτέ δεν έρχεται.

Δεν υπάρχει περιθώριο κέρδους στο ότι, σε όλα, site θα κόστιζε περισσότερο τρόπο.

Κατόπιν τούτου, θα ήταν φθηνότερο να κάνετε β εσείς, κάποια £ 2,99 ακρυλικό από ένα site στο άλλο νήμα θα μπορούν να βρουν για σας, και κόψτε μια τρύπα στην πλευρά πάνελ με dremel, παζλ, μπάντα είδε ή μεταβείτε είδε, και κόλλα το ακρυλικό φύλλο πάνω πλευρά της ομάδας.
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.