manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Cases & Power Supplies

Register

CoolerMaster CM 690 strani prozora ploči - gdje kupiti?

Reply

Thread Tools
Old 31 svi 2009, 04:52
Novi član grupe

Default CoolerMaster CM 690 strani prozora ploči - gdje kupiti?

Hi momački, Ja sam obličje at uzimajući lijep prozor strane ploče za moj CoolerMaster CM 690, no nisam sasvim siguran gdje kupiti ga. Gledao sam na nekoliko mjesta, a najbolje cijene JA mogao naći je ovaj neki http://www.scan.co.uk/Product.aspx?W...source=froogle
U cijenu je dobro, međutim, slike koje se očito ne pravi slike, tako da sam nesiguran da li da kupi od tamo ili ne - ja bih odlučiti za opciju skuplje, osim da sam tek 15, pa sam don ' t stvarno imati novac za rasprskavanje = D. Dok god se čini site legitimna, ja ću kupiti od tamo, ali ja bih baš kao i da svoje 2 centa prije odem i kupiti ga = P

[Uredi] Imajući Pogledamo li sliku opet, JA misliti Internet mogao biti pravi, možda samo loš kut kamere ili nešto, ali ja sam više sklon da mislim da su joj jedan idealistički photoshop proizvodnje = S
Old 31 svi 2009, 07:44
Donatorska Grupa

Default CoolerMaster CM 690 strani prozora ploči - gdje kupiti?

To nije pravi photo - theres no dubine do nje, a fan je očito lažna.

Ako pomaknite se na dno stranice te vidjeti njihove legitmacy oni imaju adresu, broj telefona i faksa na popisu, copyrighting, oni 'je dobio aso broj - zaboravim šta to zove .. kada drugi site vrstu sponzori ih, ako hoćeš - na dnu se većina koje imaju link na njihovim stranicama.

Ako su oni lažni, oni imaju tendenciju da se ne vezu, ne pitaj me zašto (kako je to teško, znam) samo oni imaju tendenciju ne previše, ili se ne zamaram staviti na sve.

To nije jeftin i brz mjestu, to je dobro legao vanjska i prilično velik, oni su ne samo u njoj za reći 5 osoba koja bi mogla naručiti Coolermaster prozoru koji nikada ne dolazi.

Nema profitna marža u da u svemu, stranica će trošak puta više.

Poslije rečenog da, to bi b jeftinije učiniti sami, potražite £ 2.99 akril iz thread u drugom mjestu ne mogu naći za vas, i izrezati rupa na strani panela s dremel, jigsaw, tračna pila ili dođite vidio, i ljepilo za akril plahta nad strani ploče.
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Problem u Control Panel - otvorite Control panel navika Violaferoz Windows Operating Systems 1 14. lipnja 2009 05:40
Clear Panel prozor za Sonata III 500 4D (Fordy (Ford) Ollie Cases & Power Supplies 2 20 siječanj 2009 09:28
AVG snježna Prema The Dark Side? evilfantasy Virus, Spyware i sigurnost 13 8. ožujak 2008 15:10
Cases .. coolermaster ili drugih Cew27 Cases & Power Supplies 2 4. prosinac 2007 11:02
Strani nestaju bar saminh Windows Operating Systems 3 2. prosinac 2007 14:23
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.