kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Cases & Power Supplies

Register

CoolerMaster CM 690 oldali ablak - ahol vásárolni?

Reply

Téma eszközök
Old Május 31 2009, 04:52
Új tag Csoport

Default CoolerMaster CM 690 oldali ablak - ahol vásárolni?

Hi guys, I'm looking at getting a nice ablak oldali panelen az én CoolerMaster CM 690, de nem vagyok teljesen biztos benne, hogy hol vegye meg. Van nézett több helyszínek, és a legjobb árat tudtam megtalálni volt ez http://www.scan.co.uk/Product.aspx?W...source=froogle
Az ár úgy tűnik, jó, azonban a kép, feltéve, nyilvánvalóan nem a valós képet, így bizonytalan vagyok, hogy ott vásároljanak, vagy sem - azt választhatja a drágább opciót, kivéve a csak 15 vagyok, úgyhogy ne t igazán pénzt splash = D. Mindaddig, amíg a helyén tűnik jogos, majd vásárolni, de én, mint hogy a 2 cent, mielőtt elmegyek, és vedd meg = P

[Edit] Miután megnézte a képet ismét, azt hiszem, ez igazán, talán csak egy rossz kamera szöge, vagy valami, de én inkább arra gondolni, hogy egy idealista photoshop termelés = S
Old Május 31 2009, 07:44
Donor Group

Default CoolerMaster CM 690 oldali ablak - ahol vásárolni?

Ez nem egy igazi fotó - ott sem mélység, és a ventilátort, nyilvánvalóan hamis.

Ha lapozzunk a lap alján, hogy látod a legitmacy, olyan cím, telefon és fax számon, copyrighting, they've got aso több - már nem emlékszem mi a neve .. amikor egy másik helyén egyfajta szponzorok számukra, ha - az alján van, a legtöbb link, amely a saját honlapján.

Ha ők hamis, hajlamosak, hogy nem link, ne kérdezd, miért (milyen nehéz ez, tudom), csak nem túl gyakran, vagy nem zavarja, hogy az a minden.

Ez nem egy olcsó és gyors helyén, ez jól, és elég nagy, akkor nem csak azt a mondjuk 5 fő, amely sorrendben a Coolermaster ablakban nem jön.

Nincs a haszonkulcs, hogy minden, a helyi költsége így tovább.

Miután azt mondta, hogy ez b olcsóbbá tenni magad, egy kis 2,99 £ akril a helyén egy másik szál tudom megtalálni az Ön számára, és vágott egy lyukat az oldalsó panel egy DREMEL, kirakós játék szétrúgják vagy lapozzunk láttam, és akril ragasztóval, a lapok az oldalsó panelen.
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Probléma a Vezérlőpult - Vezérlőpanel szokás nyitott Violaferoz A Windows operációs rendszerek 1 14. június 2009 05:40
Tiszta ablak a Sonata III 500 4D (Fordy (Ford) Ollie Cases & Power Supplies 2 20. január 2009 09:28
AVG Sodortatott Towards The Dark Side? evilfantasy Vírus, kémprogram és biztonság 13 8. március 2008 15:10
Tokok .. coolermaster vagy más Cew27 Cases & Power Supplies 2 4. december 2007 11:02
Eltűnésük oldali sáv saminh A Windows operációs rendszerek 3 2. december 2007 14:23
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.