![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hi guys, I'm looking at getting a nice ablak oldali panelen az én CoolerMaster CM 690, de nem vagyok teljesen biztos benne, hogy hol vegye meg. Van nézett több helyszínek, és a legjobb árat tudtam megtalálni volt ez http://www.scan.co.uk/Product.aspx?W...source=froogle Az ár úgy tűnik, jó, azonban a kép, feltéve, nyilvánvalóan nem a valós képet, így bizonytalan vagyok, hogy ott vásároljanak, vagy sem - azt választhatja a drágább opciót, kivéve a csak 15 vagyok, úgyhogy ne t igazán pénzt splash = D. Mindaddig, amíg a helyén tűnik jogos, majd vásárolni, de én, mint hogy a 2 cent, mielőtt elmegyek, és vedd meg = P [Edit] Miután megnézte a képet ismét, azt hiszem, ez igazán, talán csak egy rossz kamera szöge, vagy valami, de én inkább arra gondolni, hogy egy idealista photoshop termelés = S |
|
| |||
| |||
| Ez nem egy igazi fotó - ott sem mélység, és a ventilátort, nyilvánvalóan hamis. Ha lapozzunk a lap alján, hogy látod a legitmacy, olyan cím, telefon és fax számon, copyrighting, they've got aso több - már nem emlékszem mi a neve .. amikor egy másik helyén egyfajta szponzorok számukra, ha - az alján van, a legtöbb link, amely a saját honlapján. Ha ők hamis, hajlamosak, hogy nem link, ne kérdezd, miért (milyen nehéz ez, tudom), csak nem túl gyakran, vagy nem zavarja, hogy az a minden. Ez nem egy olcsó és gyors helyén, ez jól, és elég nagy, akkor nem csak azt a mondjuk 5 fő, amely sorrendben a Coolermaster ablakban nem jön. Nincs a haszonkulcs, hogy minden, a helyi költsége így tovább. Miután azt mondta, hogy ez b olcsóbbá tenni magad, egy kis 2,99 £ akril a helyén egy másik szál tudom megtalálni az Ön számára, és vágott egy lyukat az oldalsó panel egy DREMEL, kirakós játék szétrúgják vagy lapozzunk láttam, és akril ragasztóval, a lapok az oldalsó panelen. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Probléma a Vezérlőpult - Vezérlőpanel szokás nyitott | Violaferoz | A Windows operációs rendszerek | 1 | 14. június 2009 05:40 |
| Tiszta ablak a Sonata III 500 | 4D (Fordy (Ford) Ollie | Cases & Power Supplies | 2 | 20. január 2009 09:28 |
| AVG Sodortatott Towards The Dark Side? | evilfantasy | Vírus, kémprogram és biztonság | 13 | 8. március 2008 15:10 |
| Tokok .. coolermaster vagy más | Cew27 | Cases & Power Supplies | 2 | 4. december 2007 11:02 |
| Eltűnésük oldali sáv | saminh | A Windows operációs rendszerek | 3 | 2. december 2007 14:23 |
| Téma eszközök | |
| |