![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
| היי חבר 'ה, אני מסתכל מקבל חלון צד נחמד פאנל CoolerMaster שלי 690 ס"מ, אולם אני לא בטוח לחלוטין איפה ניתן לרכוש אותו. יש לי נראה בכמה אתרים, ואת המחיר הטוב ביותר שאני יכול למצוא זה היה אחד http://www.scan.co.uk/Product.aspx?W...source=froogle המחיר נראה טוב, עם זאת, התמונה מסופק ללא ספק ממש לא בתמונה, אז אני לא בטוח אם לקנות משם או לא - הייתי מצטרף למשך יותר יקר אפשרות, אלא אני רק 15, אז אני לא לא באמת צריכים כסף כדי להבליט = ד כל עוד האתר נראה לגיטימי, אני מתכוון לקנות משם, אבל אני מעוניין רק רוצה לקבל את 2 סנטים לפני שאני ללכת לקנות את זה P = [עריכה] לאחר הסתכל על התמונה שוב, אני מניח שזה יכול להיות אמיתי, אולי רק רע זווית המצלמה או משהו, אבל אני יותר נוטה לחשוב כי הייצור של אידיאלים Photoshop = S |
|
| |||
| |||
| זו לא תמונה אמיתית - לא theres העומק אליו ואת המאוורר הוא ללא ספק זיוף. אם גלול לתחתית הדף, כי אתה רואה את legitmacy, יש להם כתובת, מספר טלפון או פקס ברשימה, copyrighting, שהם aso יש מספר - אני שוכח איך זה נקרא .. כאשר אתר אחר סוג של נותני חסות אותם, אם תרצו - על שם התחתון, רוב המקשרים אל האתר שלהם בהתאמה. אם הם מזויפים, הם נוטים שלא לקשר, אל תשאל אותי למה (כמה קשה זה, אני יודע) הם רק לא נוטים מדי, או שהם אינם טורחים לשים את כלל ב. זה לא זול ומהירה באתר, זה גם לא הטלתי, ו די גדול, הם לא בדיוק אומר את זה בשביל 5 אנשים שעלולים להזמין Coolermaster חלון לעולם לא מגיע. אין בכך רווח שולי בכלל, דרך האתר יעלה יותר. לאחר אמר כי זה היה זול יותר ב כדי לעשות את עצמך, קצת £ 2.99 מ אקריליק אתר אחר פתיל אני יכול למצוא לך, ופצע חור בצד לוח עם dremel, jigsaw, הלהקה ראו או מסור נימה, ו דבק אקרילי את גיליון דרך פאנל צד. |