mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Cases & Power Supplies

Register

CoolerMaster CM 690 šalutinį lango - kur pirkti?

Reply

Temos įrankiai
Old Gegužė 31, 2009, 04:52
Naujas Narys

Default CoolerMaster CM 690 šalutinį lango - kur pirkti?

Hi guys, I'm looking at getting a nice lango šoninių panelių mano CoolerMaster CM 690, tačiau aš nesu visiškai tikras, kur jį nusipirkti. Aš pamačiau keletą vietų, o geriausią kainą galėjau rasti buvo tai vienos http://www.scan.co.uk/Product.aspx?W...source=froogle
Kaina atrodo gerai, tačiau jei nuotrauka yra akivaizdžiai ne vaizdą, todėl esu tikras, ar pirkti iš ten, ar ne - norėčiau pasirinkti brangesnė negu aš tik 15, todėl aš don ' T tikrai turi pinigų to splash = D Kol svetainė atrodo teisėtas, I'll pirkti iš ten, bet aš tik noriu gauti savo 2 centus iki turiu eiti ir pirkti = P

[Redaguoti], atsižvelgdama pažvelgė į paveikslėlį dar kartą, manau tai galėtų būti reali, o gal tiesiog blogai kameros kampas ar kažką, bet aš labiau linkęs manyti, kad jos idealistinis Photoshop produkcija = S
Old Gegužė 31, 2009, 07:44
Donorų grupės

Default CoolerMaster CM 690 šalutinį lango - kur pirkti?

Tai ne realus foto - Theres No gylis prie jos ir ventiliatorius yra akivaizdžiai neteisingas.

Jei pereikite prie šio puslapio jūs matote savo legitmacy apačioje, jie turi adresą, fakso ir telefono numeris sąraše, copyrighting, jie jau gavo Aso skaičius - aš pamiršti, kaip ji vadinama .. kai kitą svetainę rūšies rėmėjai jiems, jei bus - ant dugno ten, iš kurių nėra nuorodų į savo svetainę.

Jei jie Fake, jie nelinkę sieti, don't ask me why (kaip sunku tai yra, aš žinau) jie tiesiog paprastai nelabai, ar jie neturi rūpintis, kad teikiami dėl visų.

Tai nėra pigus ir greitas svetainę, tai pat išdėstė ir gana didelis, jie ne tik jį sako: 5 žmonių, kurie galėtų mokėti Coolermaster langą, kad niekada ateina.

Nėra pelno maržą, kad ne visi, svetainės kainuotų taip daugiau.

Having said that, tai b pigiau padaryti patys, kažkiek £ 2,99 akrilo iš kitoje temoje svetainėje galėčiau rasti jums, ir sumažinti per pusę skydelis su DREMEL skylę, dėlionės, juostiniai pjūklai, arba Finierzāģītis ir klijai akrilo lapą per pusę skydo.

Mano sistema: FordyPC

Procesorius (-iai):
Quad Q6600 Kentsfield 2,66 @ 3.45GHz
Pagrindinė plokštė:
Asus P5Q / L PRO (Intel P43, ICH10)
RAM atmintis:
PNY XLR8 4GB @ 1066MHz
Graphics Card (-ai):
PNY nVidia GeForce 9.400 GT 512MB
Garso plokštė:
Kietasis diskas (-ai):
Seagate HDBarracuda 1x 1TB 1x 250GB
Optical Drive (s):
LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B
Case / PSU:
Antec Sonata III ir Earthwatts 500W
Aušinimas:
Ištekliai
Tinklas / Internetas:
Gigabit LAN, FireWire & WG111v2
Monitorius (-ai):
2 x Acer P193WAd
Operacinė sistema (-os):
XP PRO x86/XP PRO x64/Win7 RC1 x64
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Problema Control Panel - Control Panel įprotis pradėti Violaferoz Windows "operacinės sistemos 1 Birželis 14, 2009 05:40
Išvalyti lango už 500 III Sonata 4D (Fordy (Ford) Ollie Cases & Power Supplies 2 20 sausis 2009 09:28
AVG drifting link Dark Side? evilfantasy Virus, Spyware & Security 13 8 kovas 2008 15:10
Atvejai .. coolermaster ar kitų Cew27 Cases & Power Supplies 2 Gruodis 4, 2007 11:02
Nykstantis šone saminh Windows "operacinės sistemos 3 2 gruodis 2007 14:23
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.