mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > Cases & Power Supplies

Register

CoolerMaster CM 690 sānu loga paneļa - kur nopirkt?

Reply

Thread Tools
Old Maijs 31, 2009, 04:52
New Member Group

Default CoolerMaster CM 690 sānu loga paneļa - kur nopirkt?

Hi guys, I'm looking at iegūt jauku loga sānu panelis manu CoolerMaster CM 690, tomēr es neesmu pilnīgi pārliecināts, kur to iegādāties. Es paskatījos vairākās vietās, un labāko cenu es varētu atrast bija this one http://www.scan.co.uk/Product.aspx?W...source=froogle
Cena šķiet laba, taču aina, kuru sniedz acīmredzami nav reālu ainu, tāpēc es esmu pārliecināta, vai pirkt no turienes, vai ne - es izvēlēties dārgāku opciju, izņemot Es esmu tikai 15, tāpēc es don ' t patiešām ir nauda, lai splash = D. Tik ilgi, kamēr vietā šķiet likumīgi, es iegādi no turienes, bet es tikai gribētu saņemt savu 2 centi, pirms es aiziet un nopirkt tā = P

[Labot], ņemot aplūkot attēlu no jauna, man domāt tas varētu būt patiesa, varbūt vienkārši slikti kameras leņķi vai kaut ko, bet es esmu vairāk sliecas domāt, ka tās ideālistisks Photoshop produkcija = S
Old Maijs 31, 2009, 07:44
Donors Group

Default CoolerMaster CM 690 sānu loga paneļa - kur nopirkt?

Tas nav īsta fotogrāfija - theres ne dziļums, un ventilatora acīmredzami ir viltota.

Ja jūs ritiniet apakšā, ka lapā Jūs redzat savu legitmacy, tās adrese, faksa un tālruņa numuru, kas iekļauts, copyrighting, tie esam Aso ieguvuši vairākas - es aizmirst to, ko tā sauc .. ja citā vietā veida sponsoriem tām, ja jūs - uz grunts tur, no kuriem lielākā daļa ir saites uz attiecīgo vietu.

Ja tās ir viltotas, tās nemēdz saiti, neprasi man, kāpēc (cik grūti tas ir, es zinu) viņi vienkārši parasti ne pārāk, vai arī tie nav apnikt likt uz visu.

Tas nav lēts un ātrs vietā, tas ir arī izklāstīts, un diezgan liels, viņi ne tikai to pateikt 5 cilvēkiem, kas varētu rīkojums Coolermaster loga, ka nekad nāk.

Nav peļņas normu, ka pie visiem, vietas izmaksā tā vairāk.

Tas nozīmē, ka tas b lētāk darīt sevi, iegūt kādu £ 2,99 akrils no vietas citā pavediena es nevaru atrast jums, un samazināt caurumu sānu panelis ar DREMEL, atjautības, lentzāģis vai finierzāģītis, un līme akrila lapu pa sānu panelī.
Reply

Register

Bookmarks