rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Sprzęt komputerowy > Cases & Power Supplies

Register

CoolerMaster CM 690 boczne okna - gdzie kupić?

Reply

Narzędzia wątku
Old 31 maja 2009, 04:52
Nowe państwa grupy

Default CoolerMaster CM 690 boczne okna - gdzie kupić?

Hi guys, I'm looking at getting a nice stronie panelu okna mojej CoolerMaster CM 690, jednak nie jestem całkowicie pewien, gdzie ją kupić. Mam spojrzał w kilku miejscach i najlepszej cenie mogę znaleźć ten jeden http://www.scan.co.uk/Product.aspx?W...source=froogle
Cena wydaje się dobre, jednak pod warunkiem, obraz nie jest prawdziwy obraz, więc jestem pewien, czy kupować tam, czy nie - chciałbym zdecydować się na droższe opcji, z wyjątkiem I'm tylko 15, więc nie " naprawdę nie ma pieniędzy na splash = D. Dopóki witryna wydaje się uzasadnione, I'll zakupu, ale chcę tylko napisać, aby otrzymać 2 centów przed idę Kup = P

[Edytuj] Po spojrzał na obraz znów mi się to może być prawdziwe, być może tylko zły kąt kamery czy coś, ale ja jestem bardziej skłonny myśleć, że jej idealizującym photoshop produkcji = S
Old 31 maja 2009, 07:44
Grupa dawcy

Default CoolerMaster CM 690 boczne okna - gdzie kupić?

To nie jest prawdziwe zdjęcie - Theres no głębi i wentylator jest oczywiście fałszywy.

Jeśli przewiń do dołu tej stronie widzisz ich legitmacy oni adresu, numeru telefonu, faksu i wymienione, Copyrighting, they've got a aso liczba - nie pamiętam, co to nazywa .. innym miejscu, gdy rodzaj ich sponsorów, jeśli - na dole, z których większość link do ich strony.

Jeśli są one podrobione, ale raczej nie łączyć, nie pytaj mnie, dlaczego (jak to jest ciężko, wiem) są nie tylko zbyt często, albo nie niepokoić umieścić na wszystkich.

Nie jest to tanie i szybkie w miejscu, to dobrze określone i dość duże, są one nie tylko to powiedzieć, dla 5 osób, które mogą zamówić Coolermaster okno, które nigdy nie nadejdzie.

Nie ma w tym marży na wszystkich, w miejscu kosztowałoby znacznie więcej.

Mimo, że to b tańsze do siebie, trochę GBP 2,99 akryl ze strony w innym wątku mogę znaleźć dla Ciebie, i wyciąć dziurę w boku panelu z Dremel, układanki, zespół zobaczył lub wskaż widział, i klej akrylowy w arkuszu na stronie panelu.
Reply

Register

Zakładki