mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Cazuri & Power Supplies

Register

CoolerMaster CM 690 parte fereastra panoului - în cazul în care pentru a cumpăra?

Reply

Thread Tools
Old 31 mai 2009, 04:52
Noile state Group

Default CoolerMaster CM 690 parte fereastra panoului - în cazul în care pentru a cumpăra?

Salut baieti, ma uit la obţinerea unei frumos fereastra panou pentru partea mea CoolerMaster CM 690, cu toate acestea nu sunt în totalitate sigur unde să cumperi. Am uitat pe mai multe site-uri, şi cel mai bun preţ am putut gasi a fost prezenta o http://www.scan.co.uk/Product.aspx?W...source=froogle
Pretul pare bun, cu toate acestea, imaginea este prevăzut în mod evident, nu o imagine reală, astfel încât sunt sigur dacă să cumpere de acolo sau nu - Mi-ar opta pentru o opţiune mai scump, cu excepţia Sunt numai 15, aşa că nu - mi-au bani pentru a splash = D. Atâta timp cât pe site-ul pare legitim, voi cumpărare de acolo, dar aş vrea să-ţi iei 2 cenţi înainte de a pleca şi cumpăr = P

[Editare] După ce sa uitat la poza din nou, cred că ar putea fi adevarat, poate doar un aparat de fotografiat cu unghi de rău sau ceva de genul asta, dar eu sunt mai înclinaţi să credem că ei un idealist photoshop producţie = S
Old 31 mai 2009, 07:44
Grupul de donator

Default CoolerMaster CM 690 parte fereastra panoului - în cazul în care pentru a cumpăra?

Nu este o adevarata fotografie - theres nici o adâncime de la acesta şi ventilatorul este în mod evident fals.

Dacă defilaţi în partea de jos a paginii ca sa vezi legitmacy lor, ele au o adresă, număr de telefon şi de fax enumerate, Copyright, etc au luat o serie de - Am uitat cum e numit .. atunci când un alt fel de site-ul sponsorii lor, dacă vor - pe jos acolo, de cele mai multe care se leagă de site-ul lor.

Dacă acestea sunt false, ele tind să nu se leagă, nu sa ma intrebi de ce (cât de greu e, stiu) ele tind doar nu prea, sau acestea nu deranjez pentru a pune pe la toate.

Nu este o ieftin şi rapid site-ul, este bine stabilit, şi destul de mare, ei nu sunt doar în el pentru a spune 5 persoane care ar putea comanda un Coolermaster fereastra care nu vine niciodată.

Nu există o marjă de profit în care, la toate, site-ul ar fi mai mult un fel de cost.

Acestea fiind spuse, ar b mai ieftin să faci tu, du-te unele £ 2.99 acrilice de la un site-ul într-un alt thread pot gasi pentru tine, şi face o gaură în partea de panou cu un dremel, puzzle, trupa a văzut sau defilaţi văzut, şi clei acrilic pe foaie pe panoul lateral.
Reply

Register

Marcaje