menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Prípady & Napájacie zdroje

Register

CoolerMaster CM 690 bočné okno panel - kde kúpiť?

Reply

Thread Tools
Old 31. mája 2009, 04:52
Nový člen skupiny

Default CoolerMaster CM 690 bočné okno panel - kde kúpiť?

Ahoj kluci, já jsem sa pozrieme na získanie hezké okno boční panel CoolerMaster pre mojej CM 690, ale nie som úplne istý, kde to kúpiť. Som sa pozrel na niekoľkých miestach, a za najlepšiu cenu by som mohol zistiť bola tahle http://www.scan.co.uk/Product.aspx?W...source=froogle
Táto cena sa zdá byť dobré, ale za predpokladu, že obrázok je samozrejme nie je skutočný obraz, tak som si istý, či si kúpiť tam, alebo nie - by som sa rozhodnúť pre drahší variant, s výnimkou som len 15, takže som si ' t naozaj peniaze splash = D. Ako dlho, ako sa javí ako legitímna stránky, uvidíme nákupe odtiaľ, ale já bych len chcel dostať svoje 2 centy, než ísť a kúpiť = P

[Edit] s podíval na obrázok, predpokladám, že by mohol byť reálny, možno len zlý uhol kamery alebo niečo, ale som viac inklinujú k názoru, že je to nerealistické photoshop výroby = S
Old 31. mája 2009, 07:44
Darcu Skupina

Default CoolerMaster CM 690 bočné okno panel - kde kúpiť?

Nie je to skutočné foto - Nie je hĺbky a že ventilátor je samozrejme falošné.

Ak prejdite na spodnej časti tejto stránky sa zobrazí ich legitmacy majú adresu, fax a telefónne číslo uvedené, Copyrightový, ASO, ktoré ste dostal číslo - som zabudol, čo je to nazývajú .. pri inom mieste druhu sponzori im, keď budú - na dne tam, z ktorých väčšina odkazov na svojich stránkach.

Ak sú nepravé, ale skôr ne odkaz, nepýtajte sa ma, prečo (ako ťažké to je, já vím), že jednoducho majú tendenciu nie príliš, alebo nemajú obťažovať, aby sa o vôbec.

Nie je to lacné a rýchle stránky, je to dobre stanovené a docela veľký, už nie len v ňom pre 5 ľudí hovorí, že by mohol objednať Coolermaster okna, ktorá nikdy nepríde.

Neexistuje ziskovú maržu vo že vôbec mieste by stál spôsobom viac.

Ktorý uviedol, že by bolo lacnejšie, b urobiť sami, sehnat £ 2,99 akrylovej z webu v inom vlákno Najdu pre teba, a znížiť otvorom v bočný panel s Dremel, vykružovačka, pásová pila alebo prejdite viděla, a lepidlo na akrylátovej list cez bočný panel.
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Problém s ovládacom paneli - Ovládací panel zvyknutý otvoriť Violaferoz Operačné systémy Windows 1 14. júna 2009 05:40
Clear Window panely pre Sonata III 500 4D (Ford (Ford) Ollie Prípady & Napájacie zdroje 2 20. januára 2009 09:28
AVG viaty ceste temnú stránku? evilfantasy Virus, spyware a bezpečnosť 13 8. marca 2008 15:10
Prípady .. CoolerMaster alebo iné Cew27 Prípady & Napájacie zdroje 2 4. december 2007 11:02
Zasúvacej bočné lišty saminh Operačné systémy Windows 3 2. decembra 2007 14:23
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.