мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Цасес & Поуер Супплиес

Register

ЦоолерМастер ЦМ 690 страни прозора табли - где купити?

Reply

Тхреад Тоолс
Old 31 сви 2009, 04:52
Нови члан групе

Default ЦоолерМастер ЦМ 690 страни прозора табли - где купити?

Бок момачки, ЈА сам хандсоме код узимајући леп прозор стране плоче за мој ЦоолерМастер ЦМ 690, али нисам сасвим сигуран где купити га. Гледао сам на неколико мјеста, а најбоље цене ЈА могао наћи је овај неки хттп://ууу.сцан.цо.ук/Продуцт.аспкс?У...соурце=фроогле
У цену је добро, међутим, слике које се очито не прави слике, тако да сам несигуран да ли да купи од тамо или не - ја бих да одлучи за опцију скупље, осим да сам тек 15, па сам дон ' т стварно имати новац за распрскавање = Д. Док год се чини сите легитимна, ја ћу купити од тамо, али ја бих баш као и да своје 2 цента пре одем и купити га = П

[Измени] Имајући Погледамо ли слику опет, ЈА мислити то могао бити прави, можда само лош угао камере или нешто, али ја сам више склон да мислим да су јој један идеалистички Пхотосхоп производње = С
Old 31 сви 2009, 07:44
Донаторска Група

Default ЦоолерМастер ЦМ 690 страни прозора табли - где купити?

То није прави пхото - Тхереса но дубине до ње, а фан је очито лажна.

Ако померите се на дно странице те видјети њихове легитмацы они имају адресу, број телефона и факса на листи, цопыригхтинг, они 'је добио АСО број - заборавим шта то зове .. када други сите врсту спонзори их, ако хоћеш - на дну се већина које имају линк на њиховим страницама.

Ако су они лажни, они имају тенденцију да се не везу, не питај ме зашто (како је то тешко, знам) само они имају тенденцију не превише, или се не замарам ставити на све.

То није јефтин и брз месту, то је добро легао вањска и прилично велик, они су не само у њој за рећи 5 особа која би могла наручити Цоолермастер прозору који никада не долази.

Нема Профитна маржа у да у свему, сајт ће коштати пута више.

Послије реченог да, то би б јефтиније учинити сами, потражите £ 2.99 акрил из тхреад у другом месту не могу наћи за вас, и исећи рупа на страни панела са дремел, јигсау, тракаста пила или дођите видио, и љепило за акрил плахта над страни плоче.

Мы Сыстем: ФордыПЦ

Процесор (и):
Куад К6600 Кентсфиелд 2,66 @ 3.45ГХз
Матичне плоче:
Асус П5К / Л ПРО (Интел П43, ИЦХ10)
РАМ меморија:
ПНЫ КСЛР8 4ГБ @ 1066МХз
Графичка картица (е):
ПНЫ НВИДИА ГеФорце 9400 ГТ 512МБ
Соунд Цард:
Тврди диск (и):
СЕАГАТЕ ХДБаррацуда 1кс 1ТБ 1кс 250ГБ
Оптички погон (е):
ЛГ (ХД) ГГЦХ20Л / ЛГ ГХ22НП20АУАА50Б
Цасе / псу:
Антец Соната ИИИ & Еартхуаттс 500У
Хлађење:
Стоцк
Нетуорк / Интернет:
Гигабит ЛАН, ФиреУире & УГ111в2
Монитор (е):
2 кс Ацер П193УАд
Оперативни систем (е):
КСП Про кс86/КСП ПРО кс64/Уин7 РЦ1 кс64
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Проблем у Цонтрол Панел - отворите Цонтрол панел навика Виолафероз Уиндоус Оператинг Сыстемс 1 14. јуна 2009 05:40
Цлеар Панел прозор за Соната ИИИ 500 4Д (Форды (Форд) Оллие Цасес & Поуер Супплиес 2 20 јануар 2009 09:28
АВГ снежна Према Тхе Дарк Сиде? евилфантасы Вирус, Спыуаре и безбедност 13 8 март 2008 15:10
Цасес .. цоолермастер или других Цеу27 Цасес & Поуер Супплиес 2 4 децембар 2007 11:02
Страни нестају бар саминх Уиндоус Оператинг Сыстемс 3 2 децембар 2007 14:23
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц