![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Бок момачки, ЈА сам хандсоме код узимајући леп прозор стране плоче за мој ЦоолерМастер ЦМ 690, али нисам сасвим сигуран где купити га. Гледао сам на неколико мјеста, а најбоље цене ЈА могао наћи је овај неки хттп://ууу.сцан.цо.ук/Продуцт.аспкс?У...соурце=фроогле У цену је добро, међутим, слике које се очито не прави слике, тако да сам несигуран да ли да купи од тамо или не - ја бих да одлучи за опцију скупље, осим да сам тек 15, па сам дон ' т стварно имати новац за распрскавање = Д. Док год се чини сите легитимна, ја ћу купити од тамо, али ја бих баш као и да своје 2 цента пре одем и купити га = П [Измени] Имајући Погледамо ли слику опет, ЈА мислити то могао бити прави, можда само лош угао камере или нешто, али ја сам више склон да мислим да су јој један идеалистички Пхотосхоп производње = С |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| То није прави пхото - Тхереса но дубине до ње, а фан је очито лажна.
Ако померите се на дно странице те видјети њихове легитмацы они имају адресу, број телефона и факса на листи, цопыригхтинг, они 'је добио АСО број - заборавим шта то зове .. када други сите врсту спонзори их, ако хоћеш - на дну се већина које имају линк на њиховим страницама. Ако су они лажни, они имају тенденцију да се не везу, не питај ме зашто (како је то тешко, знам) само они имају тенденцију не превише, или се не замарам ставити на све. То није јефтин и брз месту, то је добро легао вањска и прилично велик, они су не само у њој за рећи 5 особа која би могла наручити Цоолермастер прозору који никада не долази. Нема Профитна маржа у да у свему, сајт ће коштати пута више. Послије реченог да, то би б јефтиније учинити сами, потражите £ 2.99 акрил из тхреад у другом месту не могу наћи за вас, и исећи рупа на страни панела са дремел, јигсау, тракаста пила или дођите видио, и љепило за акрил плахта над страни плоче. Мы Сыстем: ФордыПЦ
|
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Проблем у Цонтрол Панел - отворите Цонтрол панел навика | Виолафероз | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 1 | 14. јуна 2009 05:40 |
| Цлеар Панел прозор за Соната ИИИ 500 | 4Д (Форды (Форд) Оллие | Цасес & Поуер Супплиес | 2 | 20 јануар 2009 09:28 |
| АВГ снежна Према Тхе Дарк Сиде? | евилфантасы | Вирус, Спыуаре и безбедност | 13 | 8 март 2008 15:10 |
| Цасес .. цоолермастер или других | Цеу27 | Цасес & Поуер Супплиес | 2 | 4 децембар 2007 11:02 |
| Страни нестају бар | саминх | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 3 | 2 децембар 2007 14:23 |
| Тхреад Тоолс | |
| |