![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Merhaba çocuklar, benim CoolerMaster CM 690 Ancak ben tamamen nerede satın almak emin değilim için güzel bir pencere yan panel elde bakarak yaşıyorum. Ben birkaç sitelerinde ve bulabildiğim en iyi fiyat bu oldu görüntülemek http://www.scan.co.uk/Product.aspx?W...source=froogle Bu fiyat, ancak, resmi sağlanan iyi bir açık gerçek bir resim, ben olup olmadığını veya kimden satın almak - Bir daha pahalı seçenek için, Ben değil dışında Ben sadece 15 tercih ediyorum 'emin oldum değil T gerçekten = D. serim para var Sürece site meşru görünüyor olarak, oradan satın almak olacaktır, ama ben sadece gidip satın = P önce 2 kuruş almak istiyorum [Düzenle] resim yeniden, ben, gerçek olabilir varsayalım baktım sonra belki sadece kötü bir kamera açısı veya bir şey, ama daha fazla düşünmeye meyilli var olan bir idealist Photoshop üretim = S |
|
| |||
| |||
| Bu gerçek bir fotoğraf değil - bu bir derinlik Theres ve fan açık sahte olduğunu. Eğer kendi legitmacy görmek o sayfanın en altına gidin, bir adres, faks ve telefon numarası listede, onlar sonra ASO bir dizi var copyrighting var - Ben .. ne denir unutma zaman sponsorlar bunların başka bir siteye tür, eğer bu alt - orada hangi çoğu kendi sitesine bağlantı. Eğer sahte olduğunuzda, onlar, neden (ne kadar zor olduğunu biliyorum) sadece çok eğilimi, ya da tüm bu koymak don't bother bana sorma bağlantı yapmamayı eğilimindedir. Bu ucuz ve hızlı sitesi, çok iyi ve oldukça büyük bir şekilde's değil, bunlar değil sadece için 5 kişi bu gelir hiç bir Coolermaster pencere düzeni de söylemek demektir. Tüm bu hiç kar marjı's, sitede daha fazla şekilde mal olacaktır. Bunun b kendiniz yapmak için, başka bir iş parçacığı bir siteden sizin için edebilmeleri £ 2.99 akrilik almak, ucuz ve bir dremel ile yan panel bir delik, parçalı, bant testere veya kaydırma kes gördüm ve söyledikten sonra tutkal yan paneli üzerine akrilik levha. |
![]() |
|
| Bookmarks |