по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Случаи & Power Доставки

Register

Coolermaster дилема - Космос 1000 или Космос S?

Reply

Нишка Инструменти
Old 8 юни 2009 г., 18:44
RCI
Новите държави Група

Default Coolermaster дилема - Космос 1000 или Космос S?

Здравейте момчета, пак това не е случай, МО, но ей: rolleyes: Аз бях като се има предвид Космос 1000 за известно време сега, и аз бях планирал да купуват една до мястото ми Coolermaster CM 690, както аз искам пълен кула отколкото средата на кулата. Този план е всички вървят добре, и щеше да дойде да осъществени малко време през есента, когато сте си купили нов GTX 260 и спаси до необходимите пари, но аз погледна върху Coolermaster сайт онзи ден и разбрах, че на Космос 1000 Сега е аа брат космоса С. Аз погледнах в космоса А и аз действително подобен то, заедно с всички фенове на масивен и докосване чувствителни бутони, но това не са същите функции ми хареса за Космос 1000, като звук proofing и телени подложка. Надявах се за някои достойни становища по двете дела, за да помогнете ми дойде до заключение. = P

tnx
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Gateway Intel Pro/1000 MT WPA проблем clearerror В мрежа, модеми & VoIP 0 13 Юни 2009 18:03
CoolerMaster CM 690 странични прозореца панел - Къде да купя? rosemouse Случаи & Power Доставки 1 31 май 2009 г. 07:44
Дилема urmaserendipity85 Мултимедия & Codecs 3 8 май 2008 г. 23:10
Случаи .. coolermaster или други Cew27 Случаи & Power Доставки 2 4 Декември 2007 11:02
USB 2.0 дилема Plusi Общи Хардуер Чат 1 17 ноември 2007 03:32
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc