menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Případy & Napájecí zdroje

Register

Coolermaster dilema - Cosmos 1000 a Cosmos S?

Reply

Thread Nástroje
Old 8. června 2009, 18:44
RCI
Nový člen skupiny

Default Coolermaster dilema - Cosmos 1000 a Cosmos S?

Ahoj kluci, opět to není případ mod, ale hej: rolleyes: Byl jsem zvažuje Cosmos 1000 a zároveň hned, a já jsem byl na plánování nákupu jednoho až nahradit můj Coolermaster CM 690, jak chci, plné věží spíše než v polovině věže. Tento plán byl vše probíhá dobře, a šlo to uskutečnit se někdy na podzim, když jsem si koupil můj nový GTX 260 a uloženy do požadované peníze, ale podíval jsem se na stránkách Coolermaster ostatních den a uvědomili, že Cosmos 1000 nyní aa bratr se Cosmos S. jsem se podíval na Cosmos S a jsem opravdu rád, že se všemi fanoušky a masivní dotek citlivá tlačítka, ale nemá stejné vlastnosti se mi líbilo o Cosmos 1000, jako zvuk dokazování a dráty čalounění. Doufal jsem, že pro některé slušné názory obou případech, aby mi pomohl přijít k závěru. = P

tnx
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Gateway Intel Pro/1000 MT WPA problém clearerror Sítě, Modemy & VoIP 0 13 června 2009 18:03
CoolerMaster CM 690 boční okno panel - kde koupit? rosemouse Případy & Napájecí zdroje 1 31. května 2009 07:44
Dilema urmaserendipity85 Multimedia & Kodeky 3 8. květen 2008 23:10
Případy .. coolermaster nebo jiné Cew27 Případy & Napájecí zdroje 2 4. prosinec 2007 11:02
USB 2.0 Dilema Plusi Obecné Hardware Chat 1 17. listopadu 2007 03:32
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.