μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Θήκες & Τροφοδοτικά

Register

Coolermaster δίλημμα - Cosmos 1000 ή Cosmos S?

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 8η Ιουνίου 2009, 18:44
RCI
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Coolermaster δίλημμα - Cosmos 1000 ή Cosmos S?

Γεια σας παιδιά, και πάλι αυτό δεν είναι μια υπόθεση mod, αλλά hey: rolleyes: έχω την εξέταση της Cosmos 1000 για λίγο τώρα, και θα ήταν το σχεδιασμό για την αγορά, για την αντικατάσταση μου Coolermaster CM 690, όπως θα ήθελα ένα πλήρες πύργος όχι μέσα πύργο. Το σχέδιο αυτό ήταν όλα πάνε καλά, και επρόκειτο να αποδώσει καρπούς και αρκετό καιρό, το φθινόπωρο, όταν έχω τη νέα μου αγόρασε GTX 260 και αποθηκεύσει μέχρι τα απαιτούμενα χρήματα, αλλά θα εξεταστούν για την Coolermaster site τις προάλλες και συνειδητοποίησα ότι η Cosmos 1000 αα τώρα έχει αδελφό, η Cosmos S. Έχω εξέτασε το Cosmos S και μου αρέσει αυτό, με όλους τους οπαδούς και μαζική ευαίσθητα πλήκτρα αφής, ωστόσο δεν έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά μου άρεσαν σχετικά με το Cosmos 1000, όπως η χρηστή θωράκισης και σύρμα padding. Ήλπιζα για κάποιο αξιοπρεπές απόψεις και στις δύο περιπτώσεις, που θα με βοηθήσει να καταλήξουμε σε ένα συμπέρασμα. = P

tnx
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.