vähemmän oman pääoman

Magazine
Go Back   Tietokone Juice > Tietokonelaitteistot > Kotelot & Virtalähteet

Register

Coolermaster dilemma - Cosmos 1000 tai Cosmos S?

Reply

Thread Tools
Old 8 kesäkuu 2009, 18:44
RCI
Uusi Jäsen

Default Coolermaster dilemma - Cosmos 1000 tai Cosmos S?

Hei kaverit, taas tämä ei ole asia mod, mutta hei: rolleyes: Olen ollut harkitsee Cosmos 1000 jonkin aikaa, ja nyt oli suunnittelun Osta yksi korvata minun Coolermaster CM 690, kuin haluaisin koko torni eikä puolivälissä torni. Tämä suunnitelma oli kaikki menee hyvin, ja oli menossa kypsytetty joskus syksyllä, kun olen ostanut uudet gtx 260 ja tallentaa jopa vaadittu rahaa, mutta katsoin että Coolermaster sivustossaan toinen päivä ja ymmärsin, että Cosmos 1000 on nyt aa veli, että Cosmos S. olen katsonut, että Cosmos S ja I really like it, kaikki valtava fanit ja kosketa herkkiä painikkeita, mutta se ei ole samoja ominaisuuksia Pidin siitä Cosmos 1000, kuten äänen proofing ja-lanka padding. Toivoin joidenkin ihmisarvoisen lausuntoja sekä tapauksissa auttaa minua tullut päätökseen. = P

tnx
Reply

Register

Kirjanmerkit

Samanlaisia Threads
Kierre Thread Starter Forum Vastaukset Last Post
Gateway Intel Pro/1000 MT WPA-ongelma clearerror Verkottuminen, Modeemit & VoIP 0 13th Jun 2009 18:03
CoolerMaster CM 690 sivuikkunan paneeli - mistä ostaa? rosemouse Kotelot & Virtalähteet 1 31. toukokuuta 2009 07:44
Dilemma urmaserendipity85 Multimedia & Codecs 3 8. toukokuuta 2008 23:10
Asiat .. coolermaster tai muita Cew27 Kotelot & Virtalähteet 2 4th Joulukuu 2007 11:02
USB 2.0 Dilemma Plusi Rautatavaran Chat 1 17. marraskuu 2007 03:32
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.