kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Cases & Power Supplies

Register

Coolermaster dilemma - Cosmos 1000 vagy Cosmos S?

Reply

Téma eszközök
Old Június 8. 2009, 18:44
RCI
Új tag Csoport

Default Coolermaster dilemma - Cosmos 1000 vagy Cosmos S?

Helló srácok, megint ez nem olyan eset mod, de hé: rolleyes: Én már figyelembe véve a Cosmos 1000 egy darabig most, és úgy tervezi a felvásárlás egy helyett én Coolermaster CM 690, ahogy én szeretném teljes torony ahelyett közepén torony. Ez a terv volt minden jól megy, és megy, hogy a haszonélvezet egy ideje ősszel, amikor már megvette az új gtx 260 és mentett ki a szükséges pénzt, de úgy nézett ki, a Coolermaster honlapján a minap, és felismerte, hogy a Cosmos 1000 ma aa testvére, a Cosmos S. Van nézett a Cosmos S és igazán tetszik, minden masszív rajongók érzékeny érintőképernyő és a gombok, de ez nem azonos a funkciók Tetszett a Cosmos 1000, mint a hang proofing és vezetékes padding. Azt reméltem egy tisztességes véleményt az esetben, hogy nekem jön a következtetést. = P

tnx
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Gateway Intel Pro/1000 MT WPA probléma clearerror Hálózatépítés, Modems & VoIP 0 13. június 2009 18:03
CoolerMaster CM 690 oldali ablak - ahol vásárolni? rosemouse Cases & Power Supplies 1 31. május 2009 07:44
Dilemma urmaserendipity85 Multimédia és kodekek 3 8. május 2008 23:10
Tokok .. coolermaster vagy más Cew27 Cases & Power Supplies 2 4. december 2007 11:02
USB 2.0 Dilemma Plusi Általános fémáru Chat 1 17. november 2007 03:32
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.