פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > מקרים & ספקי כוח

Register

Coolermaster דילמה - יקום 1000 יקום או S?

Reply

שרשרת כלים
Old 8 יוני 2009, 18:44
RCI
קבוצת חברות חדשות

Default Coolermaster דילמה - יקום 1000 יקום או S?

היי חבר 'ה, שוב אין זה מקרה "המשרד", אבל היי: rolleyes: אני כבר שוקל את יקום 1000 לזמן עכשיו, ואני הייתי מתכננת לקנות אחד כדי להחליף את Coolermaster CM 690, כמה שאני רוצה מלא מגדל במקום מגדל באמצע. זה היה כל תוכנית הולך טוב, והוא היה הולך לבוא הגשמה קצת זמן בסתיו כשאני כבר קנה החדש שלי gtx 260 ותשמור את הכסף הנדרש, אבל הסתכלתי על Coolermaster האתר לפני כמה ימים ו realised כי יקום 1000 עכשיו יש אח AA, את קוסמוס ס אני הסתכל את קוסמוס S ואני באמת אוהבת את זה, עם כל אוהדי מסיבי ו לחצני מגע רגיש, עם זאת, אין את אותן תכונות אהבתי על קוסמוס 1000, כמו קול ההגהה ואת חוט הריפוד. קיוויתי עבור חלק הגון דעות בשני המקרים, כדי לעזור לי להגיע לידי מסקנות. P =

tnx
Reply

Register
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.