mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Cases & Power Supplies

Register

Coolermaster dilema - Cosmos Cosmos 1000 ar S?

Reply

Temos įrankiai
Old Birželis 8, 2009, 18:44
RCI
Naujas Narys

Default Coolermaster dilema - Cosmos Cosmos 1000 ar S?

Hi guys, vėlgi tai ne case mod, but hey: rolleyes: Aš jau svarsto Cosmos 1000, o dabar ir aš planuoja įsigyti vieną, kuris pakeis mano Coolermaster CM 690, kaip aš noriu visiškai bokštas o ne viduryje bokštas. Šis planas buvo viskas vyksta gerai, ir ketino išsipildyti kai laikas rudenį, kai aš nusipirkau nauja GTX 260 ir kaupti reikia pinigų, bet aš pamačiau Coolermaster svetainę kitą dieną, ir supratau, kad "Cosmos 1.000 dabar jau aa brolio, "Cosmos" S. turiu pažvelgė Cosmos S ir man tikrai patinka, su visais masinių sirgalių ir prisilietimams jautrus mygtukai, tačiau jis nėra tas pačias funkcijas Man patiko apie Kosmosas 1000, tokių kaip garso korektūros ir viela padding. Aš tikiuosi kai padorus nuomones dėl abiejų atvejų, kad padėtų man ateiti į sudarymui. = P

TNX
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Gateway "Intel PRO/1000 MT WPA problema clearerror Networking, Modems & VoIP 0 Birželis 13, 2009 18:03
CoolerMaster CM 690 šalutinį lango - kur pirkti? rosemouse Cases & Power Supplies 1 Gegužė 31, 2009 07:44
Dilema urmaserendipity85 Multimedia & Codecs 3 8 gegužė 2008 23:10
Atvejai .. coolermaster ar kitų Cew27 Cases & Power Supplies 2 Gruodis 4, 2007 11:02
USB 2.0 dilema Plusi General Hardware Chat 1 Lapkritis 17, 2007 03:32
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.