rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Sprzęt komputerowy > Cases & Power Supplies

Register

Coolermaster dylemat - Kosmos 1000 lub Cosmos S?

Reply

Narzędzia wątku
Old 8. czerwiec 2009, 18:44
RCI
Nowe państwa grupy

Cześć chłopaki, znowu nie jest to przypadek mod, but hey: rolleyes: I've been rozważywszy Kosmos 1000 do czasu, a ja planuje na zakup jednego lub zastąpić Coolermaster CM 690, jak chcę pełną wieży niż połowy wieży. Plan ten został wszystkich będzie dobrze, i miało dojść do jeszcze trochę czasu na jesieni, gdy już kupiłem nowy GTX 260 i zapisane na wymagane pieniądze, ale czekałem na Coolermaster miejscu na drugi dzień i zdać sobie sprawę, że w Kosmos 1000 obecnie aa brata kosmosu S. Mam spojrzał na Cosmos S i I really like it, wszystkich fanów masywnych i dotyku delikatnych przycisków, jednak nie ma te same funkcje Lubiłem o Kosmos 1000, takie jak dźwięk korekty i drutu padding. Miałem nadzieję na kilka godnych opinie w obu przypadkach, aby pomóc mi przyjść do wniosku. = P

tnx
Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.